У п'ятницю, 5 квітня, кандидати у президенти Петро Порошенко та Володимир Зеленський завітали до столичних клінік для лабораторного дослідження крові на вміст алкоголю та наркотичних речовин.

Петро Порошенко та Володимир Зеленський

Цю подію, яку більшість українців назвало "політичним шоу", висвітлювали провідні ЗМІ країни.

Однак цікаво те, що більшість їдких коментарів щодо "пускання крові" перед дебатами обрушилося на чинного президента Петра Порошенка,ю який, здається, заради дебатів готовий піти на будь-який крок, оскільки, вочевидь, впевнений у своїй перемозі у словесних баталіях та ораторському таланті.

Українці активно коментують цю подію у Facebook - і не дивно, адже вперше за всю історію виборчих баталій незалежної України подібних інцидентів не траплялося.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Неабиякий ажіотаж викликало фото з Петром Олексійовичем та медиками під час здачі крові.

"Петро Олексійович, в Вашому спирті крові не виявлено !!! Що робити будемо????", "Ніякої прозорості. Закрили все спинами та підмінили шприц з чистими аналізами. Ганьба!", - пишуть українці.

Нагадаємо, кандидат у президенти, переможець першого туру виборів Володимир Зеленський вранці у п'ятницю, 5 березня, прийшов до медичного центру на здачу аналізу крові.

Володимир Зеленський

Це у прямому ефірі показали на сторінці "Зе Команди" в Facebook.

У клініці Eurolab Зеленський здав кров на наркотики та алкоголь.

"Ми з вами" "Ви молодець" "Володимире, готуйтесь до серйозної роботи" "Це єдина людина, заяку я все життя пережива. Я вірю, що з ним наша Україна оживе" "Молодець" Сказав - зробив", - пишуть українці.

Як повідомляв раніше Знай.ua, ситуація з президентськими виборами в нашій країні прикувала до себе увагу всіх українців, оскільки з ними пов'язані стільки подій, що складно за всім встежити.

Також Знай.ua писав про те, що у п'ятницю зранку, 5 квітня, кандидат у президенти Володимир Зеленський здав аналізи на наркотики та алкоголь.