Призначений новий голова Світового Банку. І це - приятель чинного лідера США Дональда Трампа Девід Меллас. П'ятирічний термін повноважень почнеться 09.04.2019. Примітно, що кандидатуру Мелпаса запропонував сам американський президент (хоча хто ж ще!) і всі виконавчі директори банку одноголосно прийняли пропозицію, передає видання Deutche Welle.

Мелпас - заступник міністра фінансів США в міжнародних питаннях. Його кандидатура на посаду глави Світового банку була утвеждена і одноголосно прийнята в п'ятницю, 5 квітня.

"Виконавчі директора Світового банку сьогодні одностайно обрали Девіда Меллапса на посаду Президента Групи Світового банку на п'ятирічний термін, який розпочнеться у вівторок, 9 квітня 2019 року", — відзначили в групі РБ.

Трамп подарував Мелпасу всі гроші світу

Як уточнили в установі, вибори пройшли процедури, узгодженої в 2011 році. Втім, за давньою традицією, головою Світового банку обирається представник США, а МВФ – представник європейської країни.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
Як відомо, що Девід Мелпас є прихильником Дональда Трампа. Під час президентських виборів у США він консультував виборчу кампанію нинішнього президента.
Нагадаємо, "Я - король Америки": скандальний чемпіон Уайдлер "підсиджує" Трампа.
Також ми писали, що Трамп жорстко підколов головного конкурента - у них там свої "дебати".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що нещодавно Дональд Трамп і канцлер Німеччини Ангела Меркель провели телефонні переговори, в ході яких вони обговорили питання про фінансування НАТО, України і торгівлі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в мережі опублікували "фотожабу", на якій Дональд Трамп зображений без волосся і з природним кольором шкіри, після чого користувачі навіть побачили в новому фото радянського генсека і провідного телевікторини.

Також "Знай.uа" писав, що дочка президента США Дональда Трампа Іванка заявила, що її справжнє ім'я зовсім інше.