Більшість українців останнім часом дуже часто говорять про дебати і просять ясності в цьому. Петро Порошенко став гостем програми "Сьогодні. Підсумки" на телеканалі Україна.

"Дебати - це не шоу і не змагання. Дискусії за формою повинні бути припинені. Це вже нікому не цікаво. Має відбутися дискусія по суті. А це можна зробити тільки на дебатах. Пан Володимир Зеленський пропонував стадіон. Я особисто вважаю, що стадіон точно не найкраще місце для проведення цієї дискусії. Але стадіон, так стадіон!"- сказав Порошенко.

Дебати - це не шоу і не змагання. Дискусії по формі мають бути припинені. Це вже нікому не цікаво. Має відбутися дискусія по суті. А це можна зробити лише на дебатах. Пан Володимир Зеленський пропонував стадіон. Я особисто вважаю, що стадіон точно не найкраще місце для проведення цієї дискусії. Але стадіон, так стадіон! 14 квітня у неділю чекаю Владимир Зеленский на дебатах на Олімпійському стадіоні. Запрошую і глядачів та всі канали, як хотів пан Володимир.

Geplaatst door Петро Порошенко op Zondag 7 april 2019

Також, Порошенко продовжив тематику свого останнього відеозвернення, в якому заявляв, що він - це НАТО, ЕС, сильна держава, а інший кандидат - крутий розворот в бік Росії.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Потім він зробив заяву про дату та час дебатів:
"14 квітня, в неділю, я на Республіканському стадіоні (НСК Олімпійський), саме там, де запропонував пан Зеленський, чекаю його для проведення дебатів."

"Думаю, 19 або 20:00 - буде оптимальним часом. Запрошую глядачів, всі канали, щоб дебати були проведені в місці і в часі, як хотів пан Зеленський, і не дати йому зійти з цієї його пропозиції. Це буде безвідповідально по відношенню до країни і виборців" - сказав гарант.

Володимир Гройсман, Петро Порошенко та Арсеній Яценюк
Володимир Гройсман, Петро Порошенко та Арсеній Яценюк

На питання ведучого про те, як Петро Олексійович буде переконувати тих, хто прийде на стадіон, адже там виявляться не тільки його прихильники, а й ті, хто за нього не голосував, він зауважив:
"Я хочу акцентувати увагу не тому, що там будуть насамперед українці. Важливо те, які висновки я зробив після першого туру. Я почув. Це був один із самих важких уроків у моєму житті, який допоміг мені проаналізувати всі ті 5 років, що були і також, він мені допоможе не допустити попередніх помилок в наступні 5 років. Цей урок я добре засвоїв"

Нагадаємо, що команда Зеленського розкрила плани щодо повернення Криму і Донбасу.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що політологи попередили Зеленського про пастки, які чекають його після перемоги на виборах.

Також, портал Знай.ua писав, що Романенко розповів, хто повинен стати міністром оборони в команді Зеленського.