Напередодні дебатов та другого туру виборів в Україні масово починають плодитися різного роду провокації у бік одного з кандидатів. Про це вирішив розповісти і політичний експерт Юрій Романенко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Как выглядит агония

Geplaatst door Yuriy Romanenko op Zondag 7 april 2019

На скріні одного з сайтів видно, наскільки багато зараз поширюється фейкової інформації про Володимира Зеленском.

"Як виглядає агонія" - лаконічно підписав фото Романенко.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Українці в коментарях не сповільнилися в своїх відповідях побаченому:

"Продавці страху і відчаю. Жесть", " На рахунок Геращенко одразу уточнюю - це піз*єц, унікальний навіть для БПД. Рекомендую читати, запасшись попкорном", "Влада без адмін ресурсу ніяк не може. всіх незгодних потрібно посадити. шкірянки під вишиванками не тиснуть їм?", "Ага, давайте ще Зеленського в базу миротворця додамо, як апофеоз маразму", "Та ну, не можна ж так чіплятися за владу, невже без влади Пороху нічого робити?", "Це не агонія, це-розкладання, трупні плями! Ну і сморід.", "Доонкретная істерія... не знають, що робити - звична технологія нагнати страх і тупо пиляти бюджет під дружний виття порохобов про "славні подвиги Головнокомандувача" повністю перестала працювати... Тепер судорожно шукають нові методи, і не знаходять...", "Цікаво, що на другий тиждень я перейшов від гніву і обурення до сміху. Ці метання істериками упереміш з істеричними метаннями такі смішні.", "Потрібно більше пекла ! Чекаю листа Гітлера в підтримку зеленського і агітують НЛО".