В ефірі каналу "Україна" Петро Порошенко звернувся до всієї україни і Зеленського, почавши не тільки висувати свої умови, але і знову намагатися образити свого опонента. На це не могли не звернути уваги і прихильники Зеленского. Єлизавета Богуцька на свій сторінці в соціальній мережі Facebook звернула увагу всіх українців на некоректну поведінку чинного президента.

Гайз, френды. ... Петр Алексеевич тщетно пытается перехватить инициативу ведущего в выборной гонке и делает это грубо,...

Geplaatst door Liza Bogutskaya op Zondag 7 april 2019

"Петро Олексійович марно намагається перехопити ініціативу провідного у виборчій гонці і робить це грубо, незграбно і примітивно.
На каналі Україна він наполегливо кілька разів повторив, що наркозалежний президент - це катастрофа країни. Оскільки себе таким він не вважає, значить ці слова відносяться до опонента.
Порошенко безапеляційно назвав дату дебатів - 14 квітня.
Але чи то ПОП забув, чи то це такий трюк "сильного" президента, але справа в тому, що в Законі про вибори президента є чітке роз'яснення на цей рахунок. "2.Теледебати за рахунок коштів Державного бюджету України проводяться в останню п'ятницю перед днем повторного голосування між 19 та 22 годинами в прямому ефірі, тривалістю не менше 60 хвилин ..." - пояснює Єлизавета.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Далі вона продовжує:

"...Так ось. Навіщо 14-го? Справа в тому, що після 19-го буде день тиші і будь-яке лайно по трубах буде протизаконним.
тобто 1. Дебати. 2. День тиші. 3. 2й тур.
Зрозуміли, в чому прикол? Петі треба обов'язково розчленувати Володю і обсмоктати кожне слово. Тому я думаю, що правильним було б рішення Володимира спиратися на Закон або на взаємну згоду методу проведення виборів. Якщо немає взаємної згоди, значить дебати проводяться за законом. З приводу стадіону взаємна згода досягнута. З приводу аналізів - теж. А от щодо дати проведення дебатів ні. І це "ні" має бути твердим. Нам не потрібен президент-слабак, який плететься на повідку. Потрібен лідер, який вміє відстоювати свою позицію. Дебати будуть проведені в той час, який прописано в законі."

Нагадаємо, що Порошенко хоче зустрічі із Зеленським: названа дата і час.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що Порошенко - приклад того, що Банкова - Бермудський трикутник.

Також, портал Знай.ua писав, що українці в жорсткій формі відреагували на звернення Порошенко