У низці фальсифікацій і фейкових історій на адресу Зеленського українці вже втомилися розбиратися. Остаточно заплутався і Анатолій Амелін - співзасновник аналітичного центру "Український інститут майбутнього". Свої роздуми в низці хитросплетінь політтехнологів Порошенка він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

У меня ломается логика, помогите, пожалуйста:) 1. В Сети разгоняют информацию, что Зеленский выгоден Путину. - За него...

Geplaatst door Anatoliy Amelin op Zondag 7 april 2019

"В Мережі розганяють інформацію, що Зеленський вигідний Путіну.
- За нього виступають російські зірки (як потім з'ясувалося, за гроші від невідомих),
- На россмі кажуть, що він вигідніший Росії, ніж Петя.
- Пішли вкидання, що компанію Зеленського фінансує ФСБ

Паралельно розкручується ланцюжок мемів, що Зеленський - маріонетка Коломойського. Порошенко сам це казав.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

При цьому якось усі забули, що Коломойський в конфлікті з Путіним, якому, нібито, вигідний Зе.
- Коломойський, по суті, не пустив російські війська в Дніпро на старті агресії;
- На старті війни підтримав армію паливом, добробати допомогою;
- Кинув товариша Путіна - Абрамовича
Назвав Путіна карликом (карлики такого не прощають)

Як Зе, може бути вигідний Пу, з яким у конфлікті Бе, під яким, нібито, Зе? Щось політтехнологи По перемутили." - пише Анатолій.

На такі спроби розібратися в ситуації відреагував і політичний експерт Юрій Романенко.

"Коломойський в 2014 році все робив за вказівкою Путіна. Зараз таке напишуть порохоботи. План Путіна був такий хитрий. Зателефонував Путін Турчинову і каже: Признач Коломойського губернатором, щоб він виконував мій план". А Турчинов такий: "Так точно!". А потім прийшов Порошенко, призначив Турчинова главою РНБО, щоб той оборону підіймав, а Коломойського змістив, щоб зірвати план. А щоб план не був реалізований, віддав Медведчуку ринок нафтопродуктів і скрапленого газу, два канали та Юрія Бойко в оренду. І все це, щоб зупинити план Путіна щодо впровадження з допомогою Коломойського проекту "Буратіно" в особі Зеленського. Ось так все і було." - іронізує Романенко.

Нагадаємо, що телеканал CNN "поплавило" від президентської гонки Порошенко і Зеленського: такий сюрреалізм Далі не снився.

Раніше, Знай.ua повідомляв про детективну шоколадну історію Порошенка: "кондитер" заманює виборців "цукерками".

Також, портал Знай.ua писав, що Романенко розповів, хто повинен стати міністром оборони в команді Зеленського