Україна завмерла у очікуванні другого туру виборів президента - "час Х" настане вже дуже скоро - люди зроблять свій вибір між Володимиром Зеленським та Петром Порошенком вже 21 квітня.

Петро Порошенко та Володимир Зеленський

Знай.ua вирішив дослідити електоральні вподобання українців.

Так на Telegram-канал znajua стартувало соціальне опитування "За кого ви віддасте свій голос у другому турі?"

Українці взялися активно висловлювати свої думку. За результатами онлайн-голосування, лідером перегонів із величезним відривом від опонента стає Володимир Зеленський із результатом у 78%. Чинний глава держави Петро Порошенко, у свою чергу, набрав лише 22% голосів українців.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Подібні голосування, звісно, не претендують на істину у всеукраїнському масштабі, однак дозволяють прослідкувати доволі чітку електоральну картину майбутніх виборів.

Вибори 2019 в Україні

Нагадаємо, Експерти розповіли, як можуть проголосувати виборці рейтингових кандидатів, які не потрапили до другого туру - Юлії Тимошенко та Анатолія Гриценка.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Про повідомив заступник директора центру імені Разумкова Михайло Міщенко під час брифінгу.

Виборці найбільш рейтингових кандидатів у президенти, які не потрапили до другого туру, схиляються голосувати за шоумена Володимира Зеленського.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат в президенти Володимир Зеленський потисне руку Петру Порошенко в разі свого програшу в другому турі.

Володимир Зеленський

Про це повідомив спікер передвиборного штабу Зеленського Дмитро Разумков в ефірі одного з телеканалів.

Зокрема, Разумков відзначив, що поразка Зеленського у другому турі виборів малоймовірна, проте у разі перемоги Порошенка Володимир змириться з нею та визнає.

При цьому він відразу ж додав, що перемога будь-якого кандидата повинна бути чесною без жодних маніпуляцій результатами виборів.

Також Знай.ua писав про те, що чинний президент України Петро Порошенко погодився на дебати, які відбудуться 19 квітня на НСК "Олімпійський".