Любителька скандалів колишня народна депутатка від партії "Свобода" Ірина Фаріон знову накинулась на українців, цього разу - через президентські вибори, другий тур яких відбудеться 21 квітня.

Ірина Фаріон

Скандальна націоналістка рознесла українців, які продають свої голоси на виборах президента, повідомляє Рoliteka.

Свою категоричну позицію Фаріон висловила у інтерв’ю для одного з українських телеканалів:

"Кожен, хто готовий продавати свої голоси, нехай продадуть своїх дітей. Нехай виставлять на прилавок двох, трьох, або скільки вони там зробили. І це не через матеріальну бідность, а через моральну. Є таке українське прислів’я: чого бідний? Тому що поганий. А чому поганий? Тому що бідний. Це стосується людей, які продаються. Якщо вони продаються за тисячу гривень, то я їм дійсно бажаю, щоб колись продали їх дітей, тому що вони на це заслуговують", – заявила Ірина Фаріон.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Ірина Фаріон

Окрім того вона висловила обурення на адресу громадян, які не ходять на вибори зовсім. Ірина Фаріон переконана, що вони є небезпечними асоціальними елементами, яким слід залишити Україну.

Ірина Фаріон

Варто нагадати про те, що нещодавно скандальна екс-нардеп від Фаріон сказала, що в Україні немає російськомовного населення:

"У нас слабка нація, яка дозволяє себе принижувати. І у нас тут ще заявляють про якесь право російськомовного населення. У нас немає російськомовного населення. Це або раби, або окупанти. І все", – заявила вона.

Ірина Фаріон

Нагадаємо, висловлювання скандальної екс-нардепа від "Свободи" Ірини Фаріон повинні перевірити правоохоронні органи на предмет розпалювання міжнаціональної ворожнечі.

Ірина Фаріон
Ірина Фаріон

Про це сказав політолог і спікер штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков.

Він відзначив, що у "воюючій країні подібні заяви можуть викликати підіграванні країні-агресору в рамках гібридної війни". Більше того він розповів, що висловлюваннями опальної екс-нардепа повинні зайнятись правоохоронні органи.

Як повідомляв раніше Знай.ua, колишня депутатка від партії "Свобода" Ірина Фаріон знову розпалила скандал.

Також Знай.ua писав про те, що колишній нардеп Верховної Ради від партії "Свобода" Ірина Фаріон абсолютно впевнена, що в Україні немає російськомовних.