Чинний президент України Петро Порошенко заявив, що за всі 35 років шлюбу його дружина Марина не бачила свого чоловіка в стані алкогольного сп'яніння. Проте, одного разу все ж це було ще до весілля.

Про це стало відомо завдяки заяви гаранта в ефірі одного з українських телеканалів, коментуючи "фейки російської пропаганди" про те, що він вживає алкоголь у великій кількості, пише tabloid.pravda.

Петро Порошенко

"Мені приємно було почути, коли нещодавно моя Марина, яку я дуже кохаю, і з якою ми разом більше 35 років, сказала:" Я Петра Олексійовича бачила п'яним тільки один раз". Я обурився: Коли? А вона каже: "то ще до весілля, ти не пам'ятаєш", - розповів Порошенко.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна стоїть на вухах від нової передвиборної агітації Петра Порошенка. Країну заполонили борди з кричущими фразами "21 квітня. Вирішальний вибір", де зображено глава держави під час його зустрічі тет-а-тет з Володимиром Путіним.

Українці відразу відгукнулися в коментарях: "Чинна влада пробиває днище! І добре! Нехай вся країна спостерігає цей зашквар!", "знаючи негатив народу, попроси вибачення і зі словами "я втомився" піди у відставку...за такий вчинок хтось і заповажав би", "я зрозуміла це як "ми з другом, а ви з ким?"

Відомо, що борди з'явилися в Києві, Харкові та Дніпрі.

Варто нагадати, що спікер українського парламенту Андрій Парубій розповів про створення у Верховній Раді міжфракційного об'єднання під назвою "За наступного президента України Зеленського В. А.". Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ. Голова Ради зазначив, що головою об'єднання є нардеп Віталій Купрій, однак інших парламентаріїв, крім нього, в об'єднанні поки немає.

Нагадаємо, вибори, прокурор Кулик і реванш Ігоря Коломойського.

Як повідомляв Знай.uа Скабеева пригрозила Києву танками Путіна: відео.

Також Знай.uа писав, Порошенко проти Зеленського: опитування показав переможця другого туру.