Найближчим часом частина народних депутатів "Самопомічі" покине цю фракцію в парламенті.

Про це заявив на своїй сторінці в Facebook мер Львова і лідер партії Андрій Садовий.

Він висловив подяку всім людям, які працювали в "Самопомічі".

Андрій Садовий
Андрій Садовий

"Найближчим часом частина народних депутатів від «Самопомічі» залишить фракцію. Парламент доживає останні місяці, і політики визначаються зі своїм майбутнім і потенційними новими людьми. Як би не склалася доля тих, хто вирішить покинути "Самопоміч" в цей момент і якими б не були їхні мотиви, я хочу подякувати їм за їхню працю".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами Садового, партію чекає непросте внутрішнє перегрупування.

Андрій Садовий
Андрій Садовий

"Ми йдемо в процес формування нового складу кандидатів, який відбудеться за принципом "відкритих списків". Далі підуть ті, для кого це дійсно справа життя".

міський голова Львова та голова партії “Самопоміч
Андрій Садовий

Нагадаємо, що "Поганий друг, як тінь: сонячний день біжи не втечеш, в похмурий день шукай - не знайдеш" - цей вислів можна легко застосувати до вітчизняної політики і, зокрема, до ситуації, яка зараз виникла між мером Львова Андрієм Садовим і кандидатом у президенти Анатолієм Гриценко. Ще вчора соратники, сьогодні вони йдуть у парламент нарізно.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Нагадаємо, що ще до старту президентської гонки, Гриценко приходив до Садового і пропонував об'єднатися, щоб разом усіма демократичними силами брати участь у виборах. Але так як в такому випадку, меру Львова довелося б піти в тінь – він відмовився, і Гриценко, заручившись підтримкою, команд Миколи Томенка і Миколи Катеринчука почав виборчу кампанію без Садового.

Як повідомляв раніше Знай.uа, Володимир Зеленський, який вийшов у другий тур разом з Петром Порошенком, передбачив свою перемогу на президентських виборах-2019 за три роки до подій.

Також Знай.uа писав про те, що Національна громадська телерадіокомпанія України запросила кандидатів у президенти, які пройшли у другий тур, взяти участь у дебатах.