Останні кілька днів Україна стоїть буквально на вухах від звернень кандидатів у президенти, від агітації виборців, яка тхне незаконністю і від очікування другого туру в цілому. Не витримав всеукраїнської напруги і Олександр Таргонський. Українець опублікував гнівне звернення до всіх прихильників Порошенка і компанії на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Цю "команду молодості нашої"(команду нашого вельмишановного гаранта) я вже бачив.Як на мене,то з мене досить.... А Ви,...

Geplaatst door Александр Таргонский op Donderdag 4 april 2019

"Цю "команду молодості нашої" (команду нашого вельмишановного гаранта) я вже бачив. Як по мені, то з мене досить .... А Ви, ті, хто називає себе "справжніми патріотами України" не можете з ними розлучитися ??? Так і йдіть разом з ними в д*пу !!! в д*пу !!!
Вибачте за грубість, але дістало все, що відбувається в крайні три доби" - пише українець.

На фотографіях зображена вся команда Порошенка, яка так приїлася українцям за останні роки і учасники якої потрапляли не в один скандал.

Популярні новини зараз
Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"
Показати ще

Порошенко на Донбасі
Порошенко на Донбасі

В коментарях жителі України вже не стримують себе в емоціях:
"Еліта корупційних схем!", "Інтелектуали. Приємно оку", "Це наші рабовласники", "Персонажі для страшних мультиків", "Жах! Подивитися на них і таке враження , що потрапив у дурдом ! Вид психічно ненормальних людей".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Я Вам спробую відповісти. Я Зеленського неодноразово бачив на промці в Авдіївці (якщо Вам відомо, де це). Куди він приїжджав з виступами в 72 -гу бригаду. Неодноразово! І під обстріл! До речі, без супроводу і охорони. Бачив я на фронті і нашого гаранта, коли під кожним кущем, починаючи з Ізюму лежав спецназ і державна охорона."

У світлі останніх подій, які накрили Україну, закономірно, що в коментарях з'явилися і затяті захисники "команди молодості", яких автор посту вже послав і вони почали люто оборонятися.

Нагадаємо, що Зеленський представив своїх радників.

Як повідомляв портал Знай.ua, ЦВК і "Суспільне" вирішили долю дебатів Зеленського з Порошенком: названо дату і час.

Також Знай.ua писав, Зеленський і Порошенко зустрінуться з Макроном незадовго до виборів