Представники команди кандидата у президенти Володимира Зеленського звернулися до українців перед другим туром виборів.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Відповідне відео з'явилося на офіційній сторінці Зе!Команди.

"315 725 виборців змінили місце голосування і пішли голосувати, це - абсолютний рекорд. Але розслаблятися не варто, адже це - лише половина шляху і потрібно, щоб кожен із вас достойно його пройшов. Щоб проголосувати у другому турі, потрібно знову змінити місце голосування", - інформують представники команди слуги народу.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

вибори в Україні
вибори в Україні

Однак поки що українці не поспішають із заявами, тому Зе!Команда закликала українців відповідально поставитися до другого туру волевиявлення.

"Важливо: при голосуванні у першому турі у багатьох людей вимагали підтверджуючий документ того, що ви будете голосувати саме у цьому місті. Так ось: ідете у будь-який Зе! офіс, і вам такий документ дають без жодних проблем", - підкреслюється у повідомленні.

вибори в Україні
вибори в Україні

"Ці вибори точно увійдуть в історію України, адже саме в них одну із ключових ролей зіграла молодь. Це той електорат, який нарешті збагнув усю ступінь відповідальності простого висловлювання "громадянин своєї країни", - резюмували у Зе!Команді.

Нагадаємо, українцям у другому турі президентських виборів представили можливість обрати кандидата або "відоме зло" або "невідомо що".

Вибори в Україні
Вибори в Україні

Чинний президент України Петро Порошенко як політик вже добре відомий, а якщо переможе Володимир Зеленський - з'явиться шанс на зміни.

Як повідомляв раніше Знай.ua, команда кандидата в президенти Володимира Зеленського представила нових експертів, в число яких увійшли екс-перший заступник міністра інфраструктури Володимир Шульмейстер – транспорт і інфраструктура, і екс-перший заступник голови Національної телерадіокомпанії Олександр Харебін – інформаційна і мовна політика, загальнополітичні питання.

Також Знай.ua писав про те, що штаб чинного президента України Петра Порошенка перед другим туром виборів вирішив розвісити по всій країні бігборди, де зображені Порошенко і президент Росії Володимир Путін.