Нещодавно кандидат у президенти України та керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський повідомив, що відвідає Париж та зустрінеться з президентом Франції Еммануелем Макроном. Зустріч запланована на той же день, що і зустріч Петра Порошенка з Макроном - 12 квітня.

Про це на брифінгу повідомив представник виборчого штабу Порошенко Олег Медведєв.

"Мені відомо про те, що Зеленський поїде до Макрона. По дипломатичних каналах французи координувалися в цьому питанні з українською стороною". Олег Медведєв

Олег Медведєв

Він також озвучив позицію Порошенка з приводу бажання Зеленського провести міжнародну зустріч. За словами представника штабу чинного президента, Зеленському варто "злізти зі сцени" та набратися досвіду в "реальній політиці".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Позиція Порошенко полягає в тому, що для Зеленського було б корисно злізти зі сцени, вийти зі сфери шоу-бізнесу і трошки пірнути у світ реальної політики, в тому числі міжнародної, і отримувати якийсь досвід. Тому мені відомо, що Зеленський буде, здається, в п'ятницю в Парижі й справді проведе зустріч з Макрона. У цей же день в Парижі повинен бути та Петро Порошенко, і теж буде зустрічатися з Макрона", - сказав він.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Олег Медведєв також додав, що 12 квітня Порошенко планує здійснити візит до Німеччини та провести переговори з канцлером Ангелою Меркель. Відразу після цього має відбутися зустріч з Еммануелем Макроном.

Також Медведєв вважає, що незалежно від результатів виборів президента в Україні, очевидно, що команда Зеленського планує брати участь у парламентських виборах.

Нагадаємо, фото Зеленського з дружиною викликало ажіотаж у мережі: Бог пробаче.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у штабі Петра Порошенка сказали, коли і куди він прийде для участі в дебатах з Володимиром Зеленським

Також "Знай.ua" писав, Зеленський почав представляти свою команду: кандидат у президенти назвав головних радників.