В Україні та за кордоном активно обговорюють президентські вибори та роблять прогнози щодо головних опонентів - чинного президента Петра Порошенка та шоумена Володимира Зеленського, які вже 21 квітня "схрестять мечі" у другому турі.

Порошенко і Зеленський
Порошенко і Зеленський

Російський журналіст та публіцист Леонід Радзиховський назвав 4 причини, які, на його думку, дозволять Зеленському перемогти Порошенка та стати президентом України.

Про це повідомляє Главред.

"Порошенко осточортів українцям. Я не вірю в перемогу Петра Порошенка на президентських виборах в Україні. В Україні досить грамотна соціологія, і, відповідно до соцопитувань, Порошенко чекає поразка, причому поразка з великим відривом від Володимира Зеленського. Не знаю, чи так буде в підсумку, але в перемозі Зеленського я не сумніваюся з кількох причин", - відзначає журналіст.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Радзиховський називає 4 причини, за якими, на його думку, перемогу здобуде слуга народу.

Перша - на боці Зеленського успіх. А людей приваблює успіх, отже, своїх виборців він не втратить.

Друга - досить великого успіху в першому турі домігся проросійський кандидат Юрій Бойко, і важко собі уявити, що в другому турі виборці Бойко проголосують за Порошенка. Швидше, можна припустити, що вони будуть голосувати за Зеленського.

вибори в Україні
вибори в Україні

Також малоімовірно, що виборці Тимошенко проголосують за Порошенка. Тому що Тимошенко і Порошенко - смертельні вороги.

Третє - міркування психофізичне або, якщо хочете, метафізичне: Зеленський - це казка, адже проголосують не за нього, а за Василя Голобородька. За людину, яка в кіно говорить те, що люди сьогодні хочуть чути: що жирні номенклатурні свині - це жирні номенклатурні свині, що всіх цих кнурів потрібно знищувати. Голобородько говорить все те, що люди хочуть чути. І люди хочуть, щоб ця казка стала бувальщиною.

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)
"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

Четверта причина - Порошенко просто остогид Україні. У 2014 році він переміг у першому турі президентських виборів, отримавши 9 мільйонів голосів, а зараз в першому турі він отримав 3 мільйони голосів. Це - політичний крах.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Мій прогноз: за всіма перерахованими причинами, українці оберуть президентом Володимира Зеленського із величезним відривом від Порошенка", - резюмував він.

Нагадаємо, у команді Володимира Зеленського звернули увагу на тонни бруду, що виливаються на шоумена напередодні другого туру.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у команді Володимира Зеленського заявили, що на офіційному Telegram-каналі Петра Порошенка, було опубліковано "брудне" відео про шоумена.

Також Знай.ua писав про те, що у мережі ходить безліч спільних знімків кандидата в президенти Володимира Зеленського та його дружини - потенційної першої леді Олени Зеленської.