Голова Житомирської облорганізації ВО "Батьківщина" Анжеліка Лабунська приїхала до Юлії Тимошенко додому і виклала фото з політиком у неформальній обстановці.

"У тиші і на природі продовжуємо працювати над "Новим курсом" і обговорювати стратегію виборчої кампанії. У ЮВТ вдома", - написала Лабунська під знімком.

В тишине и на природе продолжаем работать над Новым курсом и обсуждать стратегию избирательной компании! У ЮВТ дома.

Geplaatst door Анжеліка Лабунська op Donderdag 11 april 2019

Раніше повідомлялося, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, яка посіла третє місце за результатами першого туру, може потрапити у другий. Таке можливо за умови, якщо хтось із двох інших кандидатів - Володимир Зеленський чи Петро Порошенко, відмовляться від участі у виборах.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Про це повідомила "Українським новинам" член Центральної виборчої комісії Світлана Кустова.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Кандидати у президенти України Володимир Зеленський і Петро Порошенко мають право відмовитися від участі в другому турі виборів до кінця 7 квітня. У цьому випадку їх місце займе Юлія Тимошенко, яка посіла третє місце у першому турі.

Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"
Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"

Крім того, Юлія Тимошенко написала пост-подяку і записала відео всім українцям, які проголосували за неї в першому турі виборів. Відео вона виклала на сторінці у Facebook.

Сильні – не здаються!

Цей пост – подяка всім, хто підтримував мене під час виборів, хто допомагав і переживав за мене… Подяка українцям і подяка команді. Ні, навіть не так – Команді! Ми отримали більш ніж 2,5 мільйони голосів. Цього виявилося мало для перемоги, але цього достатньо для нашої роботи в ім’я вільної і щасливої України. Бо ви – не просто два з половиною мільйони громадян. Ви – найкращі! Любомир Гузар казав: «Україна не ділиться на україно- та російськомовних. Вона ділиться на тих, хто її любить і тих, кому вона байдужа». Ми з вами – з вірного боку. Бо ми не просто любимо Україну, ми здатні працювати на неї і змагатися за неї. Нині у країні настають непрості часи. Ми стоїмо перед величезними викликами та проблемами, які переважною більшістю політиків навіть не усвідомлюються. І тільки ми можемо їх здолати. Посеред цього безладу, хаосу й загального бедламу має бути сила, яка дасть Україні шанс. Ми – ця сила і ми – цей шанс. Тому я дуже і дуже прошу вас. Жодного відчаю, ніяких сумнівів та вагань. Ми надзвичайно потрібні сьогодні нашій рідній, нашій найкращій у світі Україні. І вона нам потрібна – сильна, гарна, незалежна, демократична. Тому вибір у нас лише один: тільки вперед! Сильні – не здаються!

Geplaatst door Юлія Тимошенко op Donderdag 4 april 2019

"Цей пост – подяку всім, хто підтримував мене під час виборів, хто допомагав і переживав за мене… Подяку українцям і подяку команді. Ні, навіть не так – Команді! Ми отримали більш ніж 2,5 мільйона голосів. Цього виявилося замало для перемоги, але цього достатньо для нашої роботи в ім'я вільної і щасливої України. Тому що ви – не просто два з половиною мільйони громадян. Ви – найкращі!", - писала вона.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Нагадаємо, Пальчевський розповів про роль Тимошенко на президентських дебатах.

Раніше Знай.uа повідомляв, Тимошенко відповіла на пропозицію Зеленського про дебати.

Також Знай.uа писав, журналісти злили відео з "замку" Порошенко.