Кандидат у президенти і лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що відмовляється визнавати результати екзит-полів, за даними яких вона не проходить у другий тур президентських виборів. На прес-конференції в виборчому штабі Тимошенко звинуватила Петра Порошенка у фальсифікації.

"Ми впевнені на цифрах і фактах, що всі результати екзит-полів, які зараз так помпезно оголошують про вихід Петра Порошенка у другий тур, за нашими оцінками, не відповідають дійсності. Це абсолютно замовні та маніпулятивні екзит-поли", - заявила Тимошенко.

Тимошенко додала, що її команда робить підрахунок голосів, результати якого будуть оприлюднені опівночі.

"До кінця завтрашнього дня ми розраховуємо зібрати оригінали протоколів з мокрими печатками... Я прошу товариство не сприймати інформацію, яка подається як екзит-поли... У нас буде можливість захистити вибір людей", - додала Тимошенко.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Крім того, на Тимошенко звернулася до соратників і членів команди, попросивши захищати протоколи до останнього, тому що, за її словами, можуть бути силові втручання з боку людей президента.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ
Показати ще

На питання журналістів про те, чи збирається вона об'єднатися з Володимиром Зеленський Тимошенко відповіла, що вони будуть боротися у другому турі.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Нагадаємо, що кандидат у президенти і лідер рейтингів екзит-полів Володимир Зеленський відповів на питання щодо дебатів. Так, жінка з залу запитала кандидата, чому він не був на дебатах. Зеленський заявив, що під час останніх дебатів у нього був концерт, і він не міг підставити людей".

Раніше Знай.uа повідомляв, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман з'явився на виборчу дільницю і виконав свій громадянський обов'язок. Разом з дружиною Оленою глава уряду прийшов на голосування у рідній Вінниці.

Також Знай.uа писав, що президент Петро Порошенко викликав кандидата в президенти Володимира Зеленського на дебати.