Голова Житомирської облорганізації ВО "Батьківщина" Анжеліка Лабунська приїхала до Юлії Тимошенко додому і виклала фото з політиком у неформальній обстановці.

"У тиші і на природі продовжуємо працювати над "Новим курсом" і обговорювати стратегію виборчої кампанії. У ЮВТ вдома", - написала Лабунська під знімком.

В тишине и на природе продолжаем работать над Новым курсом и обсуждать стратегию избирательной компании! У ЮВТ дома.

Geplaatst door Анжеліка Лабунська op Donderdag 11 april 2019

Крім того, Анджеліна Вікторівна написала емоційний пост, у якому звернулася до хейтерів.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Бесіться тролі і зрадники, собака гавкає, караван йде і я вас не боюся! Ми з ЮВТ як-небудь самі розберемося, все дуже просто, коли говориш правду і віриш один одному!!! Якраз в 14 годин зустрічаюся з ЮВТ і Кожем'якіним буду доповідати, що зрадників кінчила, Новий курс з новими особами працює!!! І ще купа всяких справ, про деякі з них будете дізнаватися з ФБ! Мені давно так не було легко, ще б Порошенка і його команди швидше скінчити, покарати винних і це вже неминуче, всьому свій час!!! А на конюшню в суботу поїду, з кумом вже домовилися, тим більше мені ще коня прокурору Вийтовичу в Королівський суд призвести треба, а то він вимагає коня на допит, з якого я впала 22 грудня 2018!!!", - заявила соратниця Тимошенко.

ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО! Убогие вы троли, даже не хочу и не буду больше комментировать, вчера все видели где была и чем...

Geplaatst door Анжеліка Лабунська op Woensdag 10 april 2019

Раніше повідомлялося, що Юлія Тимошенко написала пост-подяку і записала відео всім українцям, які проголосували за неї у першому турі виборів. Відео вона виклала на сторінці у Facebook.

Сильні – не здаються!

Цей пост – подяка всім, хто підтримував мене під час виборів, хто допомагав і переживав за мене… Подяка українцям і подяка команді. Ні, навіть не так – Команді! Ми отримали більш ніж 2,5 мільйони голосів. Цього виявилося мало для перемоги, але цього достатньо для нашої роботи в ім’я вільної і щасливої України. Бо ви – не просто два з половиною мільйони громадян. Ви – найкращі! Любомир Гузар казав: «Україна не ділиться на україно- та російськомовних. Вона ділиться на тих, хто її любить і тих, кому вона байдужа». Ми з вами – з вірного боку. Бо ми не просто любимо Україну, ми здатні працювати на неї і змагатися за неї. Нині у країні настають непрості часи. Ми стоїмо перед величезними викликами та проблемами, які переважною більшістю політиків навіть не усвідомлюються. І тільки ми можемо їх здолати. Посеред цього безладу, хаосу й загального бедламу має бути сила, яка дасть Україні шанс. Ми – ця сила і ми – цей шанс. Тому я дуже і дуже прошу вас. Жодного відчаю, ніяких сумнівів та вагань. Ми надзвичайно потрібні сьогодні нашій рідній, нашій найкращій у світі Україні. І вона нам потрібна – сильна, гарна, незалежна, демократична. Тому вибір у нас лише один: тільки вперед! Сильні – не здаються!

Geplaatst door Юлія Тимошенко op Donderdag 4 april 2019

"Цей пост – подяку всім, хто підтримував мене під час виборів, хто допомагав і переживав за мене… Подяка українцям і подяка команді. Ні, навіть не так – Команді! Ми отримали більш ніж 2,5 мільйона голосів", - писала вона.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Нагадаємо, Пальчевський розповів про роль Тимошенко на президентських дебатах.

Раніше Знай.uа повідомляв, Тимошенко відповіла на пропозиція Зеленського про дебати.

Також Знай.uа писав, журналісти злили відео з "замку" Порошенкf.