Кандидат у президенти Володимир Зеленський розповів про переслідування співробітниками СБУ.

Про це він розповів в ефірі "Право на владу".

Відзначається, що у ході телепрограми Володимир Зеленський розповів, що під час поїздки до аеропорту його переслідували автомобілі, які належать СБУ.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Крім того він розповів, що вже перебуває у Парижі, де завтра відбудеться зустріч з президентом Франції Емануелем Макроном.

Популярні новини зараз
Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня "Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Варто нагадати, що у штабі чинного президента заперечують причетність до створення змонтованого відеоролика з опонентом.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Зокрема, представники Петра Порошенка заявляють, що не мають відношення до скандального ролика, на якому вантажівка збиває кандидата в президенти Володимира Зеленського.

Нагадаємо, Володимир Зеленський вийде на дебати з Петром Порошенком тільки за два дні до виборів. За його словами, команда Зеленського – люди законослухняні і діє вона в рамках законодавства, яке передбачає дебати 19 числа з 19 до 22 години. Місце проведення дебатів було погоджено двома кандидатами і мова йде про НСК "Олімпійський".

Як повідомляв "Знай.ua", телеведучий Андрій Пальчевський прокоментував поїдку до Парижу кандидатів у президенти Володимира Зеленського та Петра Порошенка, які у четвер, 11 квітня, зустрінуться тет-а-тет із главою Франції Еммануелем Макроном.

Також "Знай.ua" писав, що відео, яке опублікували в пропрезидентському паблику "Європейське майбутнє України", демонструє не тільки цинізм команди Порошенка. В самому ролику показано, як Зеленського збиває автомобіль. Дана публікація викликала ефект бумеранга, який вдарив по самому Порошенко.

Зеленський переможе, рейтинг Порошенко вже не врятувати - Разумков