Телеведуча програми "Право на владу" Наталя Мосейчук провела чинному президенту Петру Порошенку лекцію із основ законодавства.

Про це вона розповіла в ефрі телепрограми "Право на владу".

Зокрема у ході програми чинний президент спробував похвалитись досягненнями інших гілок влади, видаючи їх за свої. Порошенко зазначив, що саме завдяки його зусиллям нібито вдалося допомогти мільйонам українців.

Модератор програми Наталія Мосійчук відразу ж зазначила, що керівництво економікою та соціальними справами здійснюється урядом, а не президентом.

Варто нагадати, що колишній учасник "Студії Квартал 95" Денис Манжосов в ефірі телеканалу "Прямий" розповів, що стало причиною зриву прес-конференції, а також те, що він не хотів викладати компромат на Зеленського. Також він заявив, що готовий провести зустріч із Зеленським та іншими учасниками "Кварталу". Крім цього, колишній колега Зеленського стверджував, що в команді боялися провокацій.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, у четвер, 11 квітня, стало відомо про те, що чинний прем'єр-міністр Володимир Гройсман не збирається у відставку в разі перемоги кандидата в президенти і шоумена Володимира Зеленського. Принаймні, до виборів Верховної Ради, які відбудуться восени.

Як повідомляв "Знай.ua", в штабі президента Петра Порошенка заявляють, що не мають відношення до скандального ролика, на якому вантажівка збиває кандидата в президенти Володимира Зеленського.

Також "Знай.ua" писав, що спікер Зе! штабу Дмитро Разумков розповів, що Володимир Зеленський вийде на дебати з Петром Порошенком тільки за два дні до виборів. За його словами, команда Зеленського – люди законослухняні і діє вона в рамках законодавства, яке передбачає дебати 19 числа з 19 до 22 години. Місце проведення дебатів було погоджено двома кандидатами і мова йде про НСК "Олімпійський".

У штабі Порошенко працюють ідіоти. Гордон про білборди Порошенко з Путіним