Кандидат у президенти України Володимир Зеленський прибув до Єлисейського палацу.

У нього має відбутися зустріч з президентом Франції Еммануелем Макроном.

Передає Укрінформ.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Крім цього, на 6 годин вечора в палаці повинна пройти зустріч чинного президента України Петра Порошенка і лідера Франції.

Варто нагадати, що Сьогодні все соцмережі буквально завалені фотографіями і сторіз людей, які робили селфи із Зеленським у салоні літака, що приземлився в аеропорту Шарля де Голля. До речі, серед шанувальників "майбутнього президента" - в основному молоді жінки.

"Ну ось, проголосувати мені не вдалося, мене не включили в списки, довелося особисто передати голос", "В одному літаку з майбутнім президентом", "Я теж не втрималася. Тепер у мене є селфи з майбутнім президентом", "Як тільки табло висвітилося розстебнути ремені - вишикувалася черга, щоб зробити селфи із Зеленським", - пишуть жінки.

До речі, летів Зеленський в економ-класі.

Українці активно обговорюють в мережі перепалку кандидата в президенти Володимира Зеленського та чинного президента і його опонента Петра Порошенка, яка відбулася в ефірі ток-шоу "Право на владу".

Користувач соціальної мережі Facebook Ліза Богуцька пояснила, чому підтримує Зеленського і вважає, що він розмовляв з гарантом правильно.

"За 28 років ми привчені владою, що вона непорушна, недосяжна і безкарна. "Ми люди маленькі, підневільні"- стало символом нашого життя. Сперечатися з владою "не можна і неправильно". Президент - це майже "Бог". Перед ним опускаються очі і замовкає рот. Нами тільки може бути вимовлене "Слухаюсь і повинуюсь". Будь-яка незгода з гарантом повинно каратися жорстоко..... Це приблизна парадигма, яку трепетно вибудовували все по цеглинці, а Петро Олексійович цієї церкви одягнув купол і поставив на ній хрест", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, У Зеленського пояснили перепалку з Порошенко: чому не стримався слуга народу

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Охорону Зеленського довелося посилити: екстрену заяву

Також Знай.ua" писав про те, що Експерт проаналізував "телефонні дебати" Порошенка і Зеленського