Команда Зеленського у п'ятницю, 12 квітня, оприлюднила відеоролик, в якому оголосила точний час і місце проведення дебатів: 19 квітня о 19:00 на НСК "Олімпійський".

"19 квітня о 19:00 головні дебати країни, суспільство отримає відповідь на головне питання: минуле чи майбутнє? НСК "Олімпійський". 19 квітня о 19:00", - йдеться у відеоролику.

Дебати!

Подія, на яку чекають всі –– дебати, скоро!

Geplaatst door Команда Зеленського op Vrijdag 12 april 2019

У той же час, у штабі чинного президента Петра Порошенка менше оптимізму щодо дебатів і кажуть, що вони можуть взагалі не відбутися.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Речник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв в ефірі телеканалу "112" висловив думку, що дебати перед другим туром президентських виборів можуть не відбутися, оскільки опонент Порошенка Володимир Зеленський їх уникає.

"Я вважаю відсотків на 80%, що дебати не відбудуться, бо один із кандидатів дебати уникає", - сказав Медведєв.

Нагадаємо, кандидат у президенти України шоумен Володимир Зеленський зустрівся з президентом Франції Еммануелем Макроном. Зеленський прокоментував зустріч, назвавши її конструктивною.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський і Порошенко зійшлися у словесному двобої в ефірі 1+1.

У четвер, 11 квітня, Петро Порошенко несподівано завітав у студію 1+1. Президент зламав сценарій ефіру і, звернувся до свого опонента Володимира Зеленського, закликавши його у студію на дебати "вже і зараз".

Володимир Зеленський, який фізично перебував в Парижі, вийшов на зв'язок зі студією по телефону. Зеленський підтвердив свою присутність на НСК "Олімпійський" 19 квітня і нагадав, що Петро Порошенко прийняв цю пропозицію.

Також Знай.ua писав, у штабі Петра Порошенка сказали, коли і куди він прийде для участі в дебатах з Володимиром Зеленським