Кандидат в президенти України Володимир Зеленський зробив спільний знімок з командою своїх ключових партнерів після зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макрона.

Відповідний кадр з'явився на офіційній сторінці Володимира Зеленського в одній із соцмереж.

"Дрімтім)", - підписав Зеленський спільне фото зі своєю політичною командою в Парижі.

У свою чергу представники Емануеля Макрона відзначили, що основною метою зустрічі політиків стало налагодження зв"язкім між Україною та Францією.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Мета зустрічей полягає в тому, щоб нагадати про прихильність Франції Україні, а також її готовності спостерігати за рухом України вперед", - заявили в Єлисейському палаці.

Прихильники Володимира Зеленського відразу ж взялись коментувати опублікований ним кадр та масово говорили про очікування від команди лідера президентської гонки.

"Приємно дивитися! Сучасні і грамотні", - додали в коментарях. "Удачі! Вам наша підтримка. Віримо в Вас! Сподіваємося на перемогу!", - написали під фото. "Володимире! Бажаю Вам перемоги! Вірю Вам! Моя родина голосуємо за Вас", - додали. "Тримайтеся, ми на вас сподіваємося, Володимир Олександрович терпіння Вам і вашій команде.21 числа голосую за Вас.", - відзначили.

зустріч Володимира Зеленського та Емануеля Макрона
зустріч Володимира Зеленського та Емануеля Макрона

Нагадаємо, другий президент України Леонід Кучма заявив, що під час проведення дебатів людям буде цікаво послухати кандидата в президенти України, шоумена Володимира Зеленського, щоб зрозуміти, що він за особистість.

Як повідомляв "Знай.ua", команда Зеленського у п'ятницю, 12 квітня, оприлюднила відеоролик, в якому оголосила точний час і місце проведення дебатів, 19 квітня о 19:00 на НСК "Олімпійський".

Також "Знай.ua" писав, що телеведучий Андрій Пальчевський прокоментував скандал у ефірі політичного шоу "Право на владу", під час якого чинний президент Петро Порошенко увірвався до студії без запрошення.

Зеленського зупинить тільки смерть, у Порошенка немає шансів - Пальчевський