Володимир Зеленський може піти шляхом опори на громадянське суспільство та сприяти об'єднанню України, а Петру Порошенку пропонувати йти по цьому шляху немає сенсу — він весь час діяв на роз'єднання країни, відновлював російську модель країни, що спирається виключно на інтереси олігархів.

Про це в студії Politeka online заявив Сергій Дацюк, який вважає, що всі п'ять років чинна влада Петра Порошенка шельмували, розколював і переслідувала громадянське суспільство і тим самим знищувала здатність суспільства раціонально мислити — це стало причиною того, що суспільство не озивалося на раціональні аргументи самого Порошенка під час виборчої кампанії.

Сергій Дацюк дуже добре пояснив різницю між народом і нацією, роллю громадян, суті громадянського суспільства.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше ми писали, що Верховна Рада може бути достроково розпущеної - якщо Володимир Зеленський стане президентом.

Про це повідомив народний депутат України Юрій Дерев'янко.

Зокрема, нардеп розповів, що український парламент може бути розпущений у разі перемоги на виборах президента Володимира Зеленського, адже всі його обіцянки можуть не втілитися в життя при нинішньому скликанні і відсутності свої політсили.

"ВР має шанс бути достроково розпущеною. Якщо Зеленський стане президентом, то він може це зробити. Люди оцінюють це дуже позитивно. Часу на якісь маневри буде дуже мало. Новий президент повинен був би відразу внести в парламент всі ті невідкладні законопроекти (наприклад, про імпічмент, про скасування депутатської недоторканності)", - заявив депутат.

Нагадаємо, телеведучий Андрій Пальчевський прокоментував поїздку кандидатів у президенти Владимира
Зеленського та Петра Порошенка в Париж.

Як повідомляв "Знай.uа", команда кандидата в президенти і шоумена Володимира Зеленського пропонує провести дебати перед другим туром виборів у прямому ефірі.

Також Знай.uа" писав, що Національне антикорупційне бюро викликало на допит соратника президента Петра Порошенка і заступника голови фракції БПП Ігоря Кононенка і бізнесменів Григорія та Ігоря Суркісів.