Після зустрічі президента Франції Еммануеля Макрона і кандидата в українські президенти Володимира Зеленського в Парижі користувачі соціальних мереж обговорюють їх спільне фото, яке зробили в кабінеті Єлисейського палацу. На фото, підписи до якого придумували в інтернеті, ліворуч від коміка розташувався екс-заступник міністра юстиції України Руслан Рябошапка, а з правого боку - колишній міністр фінансів Олександр Данилюк. Вони обидва підтримують кандидатуру шоумена.

Михайло Ткач пише: "Ваші обличчя, коли до зали зайшов Коломойський".

Ваші обличчя коли до зали зайшов Коломойський.

Geplaatst door Mykhailo Tkach op Vrijdag 12 april 2019

Володимир Попов підписав знімок: "Багато разів читав, що багато хто не уявляє, як буде виглядати Зеленський на зустрічах зі світовими лідерами. Заспокойтеся, нормально він виглядає".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Много раз читал, что многие не представляют, как будет выглядеть Зеленский на встречах с мировыми лидерами. Успокойтесь, нормально он выглядит.

Geplaatst door Vladimir Popov op Vrijdag 12 april 2019

Варто нагадати, що раніше Володимир Зеленський висловлювався про проведену з президентом Франції зустрічі і назвав її конструктивною. Кандидат у президенти нашої країни розповів, що поспілкувався з Макроном про життя і припинення війни на Донбасі. Шоумен заявив: "Дуже класна тепла атмосфера. Зустріч була конструктивною. Я побачив перед собою дійсно лідера об'єднаної Європи, мені сподобалося".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у Порошенка відбулося більше зустрічей з закордонними політиками, ніж у Зеленського – він поспілкувався і з канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Один з журналістів запитав у Меркель, що вона відповість, якщо її звинуватять в односторонній підтримці, адже чинного президента вона запросила, а його конкурента на виборах Володимира Зеленського - ні.

Як повідомляв портал "Знай.uа": команда Зеленського опублікувала відеоролик, в якому оголосила точний час і місце проведення дебатів: 19 квітня о 19:00 на НСК "Олімпійський". У коментарі до публікації йдеться: "19 квітня о 19:00 головні дебати країни, суспільство отримає відповідь на головне питання: минуле чи майбутнє? НСК "Олімпійський". 19 квітня о 19:00".

Також "Знай.uа" писав, що по завершенню зустрічі з Зеленським президент Франції Еммануель Макрон залишився приємно вражений від програми і амбітних планів лідера президентської гонки в Україні.