12 квітня в Берліні відбулася зустріч Президента України Петра Порошенка з канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Багато хто прискіпливо придивлявся до кожного моменту зустрічі, щоб зрозуміти загальний настрій двох політиків. Не є винятком і юрист Михайло Шнайдер, який побачив щось більше наприкінці зустрічі і чим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Фрау Меркель показывает Петру Алексеевичу дорогу к Выходу...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 13 april 2019

"Фрау Меркель показує Петру Олексійовичу дорогу до виходу..." - лаконічно підписав фото Шнайдер.

Популярні новини зараз
З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Українці в коментарях, не змогли стримати ні сміх, ні свої думки з цього приводу:
асправді вона показує, де ховається Зеленський з Юлею", "Дивилася цю прес-конференцію, в кінці він якось незрозуміло швидко пішов, але, що там сталося, було не зрозуміло. Ще була вражена його обмовкою за Фрейдом. На питання журналіста, чому така підтримка в першому турі, він говорив про міжнародні тенденції, а потім сказав ..... "Треба малювати ...... працювати з виборцями", "Так-так,Петро,нах*й це туди" (зі стенограми)"

Також Шнайдер поділився і відео, в якому пенсіонеру пропонують поставити одне-єдине питання Порошенку.

"Коли ти підеш, бари*а?"-відповів літній чоловік.

Четко и Ясно. Респект за Честность.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 13 april 2019

"Низький уклін старому", "Я б з дідом випив", "Сто відсотків" - пишуть українці в коментарях до наданого відео.

Нагадаємо, Курт Волкер заявив, що США не підтримали жодного з кандидатів у президенти України, але будуть співпрацювати з тим, кого обере український народ.

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський прибув до Франції на зустріч із Макроном.

Також портал Знай.ua писав, Тимошенко звернулася до Зеленського і Порошенка та порадила чинному президенту не вплутуватися в чуже шоу.