Андрій Білецький, лідер партії "Національний Корпус", засновник полку Азов, народний депутат України зробив гучну заяву стосовно дебатів 14 квітня о 14 годині. Як відомо, Петро Порошенко має намір дебатувати на НСК "Олімпійський".

Як стало відомо нацкорпусу, Адміністрація Президента та СБУ з метою зриву виборів готують силові провокації, в яких мають намір звинуватити Національний Корпус та Національні Дружини.

"Ні Національний Корпус, ні Національні Дружини, ні тим більше – полк "Азов" чи будь-які інші пов'язані з нами організації не будуть брати участі в акціях під час дебатів Президента із самим собою", - заздалегідь заявив Білецький.

Крім того, народний депутат уточнив, що вони не мають наміру запитувати в Порошенка про його друзів Свинарчуків.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Не бачимо жодного сенсу вимагати чогось від людини, котра, програючи навіть клоуну, намагається втриматися у владі за допомогою уринотерапії, публічних істерик, брудних технологій та маніпуляцій. Водночас ми не згортаємо акцій з вимогою покарати осіб, які розкрадають оборонну галузь. Ми будемо вимагати притягнення до відповідальності не лише Свинарчуків, але й Порошенка за корупцію в армії вже у нової влади після президентських виборів. А чинному Президенту Порошенку бажаємо вдалих дебатів з кандидатом Порошенком і успішної здачі чергових аналізів", - уточнив Білецький.

Небайдужі українці активно висловлюються стосовно ситуації, що склалась: "Є вказівка закону про те, що бій має відбутися на рингу, який розташований в НТКУ, 19.04. Один шахрай каже, що він хоче щоб бій відбувся за сараєм, а інший – якщо за сараєм, то 14.04.", "Нехай Білецький розкаже як він після своїх гнилих продажних заворушень проти Порошенка купив собі квартиру в Києві за 7 мільйонів,це навіть у Іспанії обговорюють".

Нагадаємо, криве дзеркало Порошенка в дії: українцям показали "досягнення" гаранта.

Як повідомляв "Знай.ua", у Зеленського пояснили перепалку з Порошенком.

Також "Знай.ua" писав, що Волкер розповів про вибір США на виборах президента України.