Команда Зеленського опублікувала важливе звернення для українців.

Так, на їх Telegram-каналі з'явилося порівняння режиму Януковича з режимом Порошенко.

Команда Зеленського, рух "Слуга народу"
Команда Зеленського, рух "Слуга народу"

"Символом управління Януковича став пам'ятник корупції, символом нинішнього "гаранта" стане онлайн-бібліотека чорного піару їм. Петра Олексійовича! Влада щодня показує, що вона готова абсолютно на все, щоб утриматися на своєму теплому прогрітому місці! Що гірше, вона готова розпалювати ненависть всередині країни і поширювати чутки між своїми ж громадянами"

Не забула Команда Зеленського згадати і масштаби правління "гаранта"

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Мета - показати реалії та масштаб ситуації, зібрати в одному місці всі чорні технології, які використовує чинна влада проти Володимира Зеленського. Ви зараз є свідками брудної політичної PR-кампанії країни. Дуже хочеться, щоб її учасникам було соромно дивитися своїм дітям в очі"

Команда Зеленського, рух "Слуга народу"
Команда Зеленського, рух "Слуга народу"

А потім і зовсім представили онлайн-бібліотеку чорного піару Петра Порошенка

"Зустрічайте, онлайн-бібліотека чорного піару їм. Петра Олексійовича: https://blackpp.tech/ Увага! ✋ Пересилайте друзям і знайомим, щоб кожен українець дізнався більше про справжні цінності Петра Олексійовича. А також фотографуйте, надсилайте посилання на будь-який чорний піар, що ви бачите, нашому боту: @blacklibrary_bot"

Варто нагадати, що В штабі Володимира Зеленського заявили, що провести демократичні вибори на непідконтрольних Києву територіях Донбасу зараз неможливо.

Про це розповів представник штабу шоумена Володимира Зеленського Дмитро Разумков.

Крім того, Разумков зазначив, що, незважаючи на недосконалість Мінського процесу, такий формат цілком прийнятний.

Нагадаємо, Порошенко терміново звернувся до Зеленського

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Психолог розповів, про що свідчить мова жестів Порошенко і Зеленського

Також "Знай.ua" писав про те, що Експерти розповіли, як Зеленський знищує рейтинг Порошенка