Народний депутат України, екс-радник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко розповів невдалих реформах чинного президента Петра Порошенка. Про це нардеп написав у своєму Facebook.

Антон Геращенко
Антон Геращенко

"Президент Порошенко регулярно, всі 5 років, піарився на те, що реформував Збройні сили України. А сьогодні Міноборони, переконаний, що не без невидимого участі Президента, заявило про те, що кандидат в Президенти Володимир Зеленський, нібито ухилився від несення військової служби і не реагував на 4 повістки військкомату відіслані в 2014-15 роках.Гарненька вийшла реформа Збройних Сил, якщо військкомат 4 роки не може знайти призовника, який регулярно виступав з концертами по всій країні та десятки разів їздив в зону Спеціальних операцій для передачі допомоги нашим бійцям і благодійних концертів.Правда ще не факт, що такі повістки були. А якщо і були, то не факт що призовник їх отримав, або знав про них", - написала Геращенко.

Дореформировал армию до ручки, а затем расписался в собственной некомпетентности. Президент Порошенко регулярно, все 5...

Geplaatst door Антон Геращенко op Zaterdag 13 april 2019

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нардеп також зазначив, що Порошенко "втягував" Збройні сили у передвиборні провокації.

"Ганьба, коли Президент опускається до того, щоб втягувати Збройні сили в провокації проти свого опонента, в щоб те не стало, чіпляючись за вислизаючу влада. Загалом з цією провокацією проти Володимира Зеленського, вийшло як завжди - послав дурнів богу молиться, а вони й лоба собі розбити готові. До речі, цікаво, а як часто військкомат відсилав порядку синові Президента Олексія Порошенка з запрошенням послужити в зоні АТО", - написав він.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Нагадаємо, четвер, 11 квітня, в програмі "Право на владу" мова йшла про чорну сторону виборів - брудних технологіях, мову ворожнечі, розкол суспільства. В ефірі торкнулися найгучніших корупційних скандалів, які заглушили вибори, а також кадрові перетурбації влади.

Студію несподівано відвідав Петро Порошенко. Він знав, що в студії буде начальник відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях Генпрокуратури Костянтин Кулик і екс-губернатор Одеської області Максим Степанов і розумів, про що піде мова.

Нагадаємо, Порошенко заявив, що за час президентства нічого не знав про корупційні схеми.

Як повідомляв портал Знай.uа у штабі Петра Порошенка сказали, коли і куди він прийде для участі в дебатах з Володимиром Зеленським

Знай.uа писав Зеленський почав представляти свою команду: кандидат у президенти назвав головних радників.