Скандальний лікар клініки "Євролаб" Владислав Кірякулов, який брав аналізи у кандидата в президенти Володимира Зеленського, розповів про скандал із числами, який виплив у день здачі аналізів. Про це лікар розповів в інтерв'ю Знай.ua.

Так, Кірякулов розповів, що усі непорозуміння були через людський фактор.

"Завжди присутній людський фактор, все люди хвилюються. Можна зробити що-небудь не так. Але я скажу одну річ, за весь цей час поки я працював в "Євролабі" - це перший і єдиний подібний випадок. Ми працюємо чесно. І я знаю по своїй роботі, що якщо щось не так підпишу, букву не ту напишу - мене змушують переписувати. У дівчини, яка помилилася, просто було хвилювання, її зрозуміти можна, адже така людина, як Зеленський, приходить до нас вперше", - розповів він.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також кореспондент Знай.ua поспілкувався з лаборанткою, яка зробила помилку. Навіть коли вона пояснювала, як у неї вийшла ця помилка у неї тремтіли руки. Можна уявити, як вона хвилювалася, коли працювала з аналізами кандидата в президенти. Помилка вийшла випадково, так як саме дата взяття аналізів вводиться вручну і замість цифри 5, вона випадково натиснула 2.

Нагадаємо, аналіз крові Зеленський здав у "Eurolab", яку очолює його прихильник. Він показав відсутність у його організмі наркотичних речовин. При публікації результатів Зеленський оприлюднив документ, на якому датою здачі аналізу значилося 2 квітня, а трохи пізніше - з датою 5 квітня. Порошенко здавав біозразки у медпункті НСК "Олімпійський" чотирьом лабораторіям – експрес-тест не показав психоактивних речовин, алкоголю у крові теж не виявили. Однак у опонентів лишилася недовіра до результатів.

Нагадаємо, Порошенко заявив, що за час президентства нічого не знав про корупційні схеми.

Як повідомляв портал Знай.ua, у штабі Петра Порошенка сказали, коли і куди він прийде для участі в дебатах з Володимиром Зеленським

Також Знай.ua писав, Зеленський почав представляти свою команду: кандидат у президенти назвав головних радників.