Стало відомо про розбіжності між чинним президентом України Петром Порошенком та заступником глави адміністрації президента Валерієм Кондратюком. В результаті чого той подав рапорт на відставку.

Про це йдеться у заяві Кондратюка, яка датована 26 лютого, пише УНІАН.

У своїй заяві до Порошенка генерал-лейтенант Валерій Кондратюк написав, що його обурила інформація про вербування екс-голови СБУ Наливайченка "на користь іноземним спецслужбам". Її поширив "112 каналом, який належить Медведчуку". Сам Кондратюк заявив, що це неправда. Заступника глави АП обурила відсутність реакції щодо цього з боку Порошенка.

Петро Порошенко та Валерій Кондратюк

"Я не комерсант, а офіцер. Якщо політикам не звикати до образ у свій бік, то для мене така ситуація є неприпустимою. А відсутність Вашої публічної підтримки на тлі цих брудних звинувачень звільняє мене від морального обов'язку працювати під Вашим керівництвом", – написав Кондратюк.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Інформацію про відставку Валерія Кондратюка підтвердив глава Адміністрації Президента Ігор Райнін.

"Останні дії президента говорять про те, що він вважає себе одноосібним захисником країни. Він також вважає, що тільки він особисто забезпечив дипломатичну підтримку. Це далеко не так. Це образливо чути не тільки для мене, але і для тисяч військових, які зберігають мир, а також для десятків і сотень дипломатів, які служать на благо України", - зазначив генерал-лейтенант Кондратюк у коментарі виданню УНІАН.

Нагадаємо, що Порошенко звільнив губернатора Одещини Степанова: перепалка гаранта із наступником Саакашвілі потрапила в прямий ефір.

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Порошенко послав дурнів богу молиться": Геращенко розповів про скандал з повістками Зеленському.

Також "Знай.uа" писав, що українці винесли вердикт Порошенку: "Це не урок, а виключення зі школи за погану поведінку".