Не так давно українці були шоковані черговим "шедевром" команди Петра Порошенка, в якому кандидата в президента України Володимира Зеленського збиває машина. Ролик був змонтований з ролика самого Володимира, тільки в кінці диво-автори вліпили "альтернативну кінцівку" відео.

Інцидент обріс чималими чутками і навіть було порушено кримінальну справу, але зараз став відомий цікавий факт цього відео. Машина, яка збиває Зеленського - це російський КамАЗ московських комунальних служб. Про це повідомив українець Павло на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так от. Як я казав, вчора порохня ржала з буцімто російських мигавок у ролику Зеленського. А сьогодні запилила ролик, де...

Geplaatst door Pavlo Zubyuk op Donderdag 11 april 2019

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Так ось. Як я говорив, вчора порохня ржала з нібито російських мигавок в ролику Зеленського. А сьогодні запилила ролик, де Зеленського вбиває ... "Камаз" московських комунальних служб з характерною смугою на дверях! У Києві таких немає. Так хто там працює в штабі Порошенка - московитяни?"

Українці моментально відреагували в коментарях на таке повідомлення:
"Тому що українці лояльні, будуть терпіти все.навіть те, що їх принижують, на їх же землі. там помилки немає, то правда.", "Жестьшок. Путін, введи сміттєвози", "Я відразу сказав, що це та ж студія. Ось тільки повільніше треба було", "Штірліц ще ніколи не був так близько до провалу", "Правда випливає".

Нагадаємо, Порошенко заявив, що за час президентства нічого не знав про корупційні схеми. Така заява звучить досить дивно в контексті хоча б останнього скандалу в Укроборонпромі.

Як повідомляв портал Знай.ua, у штабі Петра Порошенка сказали, коли і куди він прийде для участі в дебатах з Володимиром Зеленським

Також Знай.ua писав, Зеленський почав представляти свою команду: кандидат у президенти назвав головних радників.