Петро Олексійович Порошенко в ході своєї передвиборної кампанії використовував безліч хитрощів: "збивав" опонента машиною, і розвішував провокаційні борди, і навіть намагався співати. Цього разу українців вразила церква, яка зголосилася "читати Псалтир" за перемогу Порошенка, про що повідомили в соціальній мережі Facebook.

Завтра начинаем читать Псалтырь за победу Пороха и здравого смысла на этих выборах. У нас неделя. По количеству...

Geplaatst door Олександр Дедюхін op Zondag 14 april 2019

"Завтра починаємо читати Псалтир за перемогу Пороха і здорового глузду на цих виборах. У нас тиждень. За кількістю людей, що записались виходить що псалтир буде прочитуватися 12 разів на день.
Хто ще бажає приєднатися пишіть в коменти до посту в групі, не тут, не в лічку мені і якщо сказано, що всі питання в коментах до верхнього посту в групі, то ми їх там і задаємо. І так, ви розумієте, що якщо всі питання вирішуються в групі, то в групу треба вступити" - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Українці в коментарях пишуть свої думки на цей рахунок:
"Падре, у мене когнітивний дисонанс від Вас. З одного боку, нам потрібен Порох, з іншого, ну як би церква відокремлена від політики. Чи Ви закликаєте як звичайний мирянин?", "А атеїстам можна? Псалтир вдома є, тільки російською мовою.", "Почитайте, будь ласка, 12 разів Псалтир, щоб нарешті ця війна закінчилася!", "Можна я помолюся - як зможу. Слів не знаю тих, що потрібно", "Добре, що церква відділена від держави..."

Нагадаємо, кандидат у президенти Петро Порошенко проводить дебати на НСК "Олімпійський", де відповідає на запитання журналістів. Так, журналістка поставила Порошенко питання щодо бордів з Путіним і скандальгого ролика про опонента кандидата в президенти Володимира Зеленскього і фуру, яка його збиває.

Як повідомляв Знай.uа, у Зеленського пояснили перепалку з Порошенком.

Також, портал Знай.uа писав, що Волкер розповів про виборі США на виборах президента України.