Політолог Юрій Романенко вирішив трохи розрядити напружену ситуацію навколо виборів у президенти дотепним жартом щодо "портрету" жінки-фанатки чинного глави держави Петра Порошенка.

Петро Порошенко з дружиною

Відповідною публікацією під назвою "Що робити, якщо ви зустріли жінку-фанатку Порошенко, яка вам подобається або ви в неї закохалися. Посібник для чоловіка", він поділився на своїй сторінці у Facebook.

1. Ні в якому разі не виявляйте своє занепокоєння. Проявіть витримку

2. Почніть переключати її увагу з телевізора на себе і навколишній світ. Намагайтеся показати, що там багато цікавого. Частіше вивозите її на природу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

3. Ні в якому разі не вживайте слова-маркери: "Думай!", "Томос", "армія", "мова", "віра", "реформи". Може початися різка рецесія.

4. Кажіть їй ніжні слова, орієнтовані на підвищення її самооцінки. Робіть це у формі впорядкованого хаосу.

Петро Порошенко з дружиною

5. З'ясуйте, що їй подобається крім Порошенка, а також шукайте нові форми отримання задоволення нею. Робіть акценти нових формах задоволення, щоб в її свідомості задоволення привязувалось до вас, витісняючи хворобливий зв'язок з колишнім батьком нації.

6. Частіше займайтеся з нею сексом, їй буде не до телевізора. Крім того, що вам буде приємно, і у неї справи підуть на поправку. Під час сексу не забувайте поєднання пунктів 4 і 5.

7. Ретельно вивчіть її оточення. Якщо виявите інфікованих, то логіка подальших дій така. Від безнадійно зациклених ізолюйте. Помірно віруючих почніть обробляти схожою логікою, щоб змінити їх ставлення до світу в кращу сторону. Пам'ятайте, що здорова середовище навколо вашої жінки = здорова атмосфера ваших відносин.

8. Даруєте жінці подарунки з приводу і без. Вони будуть підкреслювати вашу персональну увагу, що Порошенко не може їй надати. Сума персональних вниманий формують ауру турботи.

9. Заведіть дитину. Ефект впливу перевершить всі вищевказані пункти.

10. Якщо народиться хлопчик, то ні в якому разі не називайте його Петриком!

Что делать, если вы встретили женщину-фанатку Порошенко, которая вам нравится или вы в неё влюбились. Пособие для...

Geplaatst door Yuriy Romanenko op Zondag 14 april 2019

Україні масово підтримали гумор політолога у мережі.

Нагадаємо, поки вся країна дивиться дебати Порошенка з самим собою, більш спостережливі українці відзначають цікаві нюанси.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Хмельницькому невідомі особи розклеюють на вулицях міста листівки, які мають ознаки агітації проти одного з кандидатів у президенти України.

Також Знай.ua писав про те, що Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков за тиждень до ругого туру виборів Президента України оприлюднив на своїй сторінці у Facebook нетривіальну заяву під назвою "Без ненависті".