Радник кандидата у президенти України Володимира Зеленського Олександр Данилюк розповів про роль діючого президента Петра Порошенка в "Приватбанкі".

Сталося ця у прямому ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Мене дуже турбує ваша особиста позиція і позиція Луценка, ви заважали мені та керівництву "Приватбанку" захищати інтереси України в Лондонському суді". Олександр Данилюк

Радник Зеленського заявив, що український президент Петро Порошенко "наполегливо просив поділитися інформацією" по "Приватбанку" під час Лондонського суду.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Приватбанк
Приватбанк

Нагадаємо, що український шоумен і кандидат у президенти України Володимир Зеленський пояснив, чому не пересувається на велосипеді по Києву, як це робить його персонаж у серіалі "Слуга народу" Василь Голобородько. Про це він розповів в інтерв'ю "Новинам України". Артист заявив, що такий вид транспорту небезпечний і може загрожувати його життя.

"Я можу їздити на велосипеді. Ви хочете, щоб мене убили?" - зауважив Зеленський.

Кандидат додав, що він нормальний звичайний чоловік, якого зараз "трохи рубають бруд і потрясіння".

Раніше повідомлялося, що команда Зеленського у п'ятницю, 12 квітня, оприлюднила відеоролик, в якому оголосила точний час і місце проведення дебатів: 19 квітня о 19:00 на НСК "Олімпійський".

"19 квітня о 19:00 головні дебати країни, суспільство отримає відповідь на головне питання: минуле чи майбутнє? НСК "Олімпійський". 19 квітня о 19:00", - йдеться у відеоролику.

В той же час, в штабі чинного президента Петра Порошенка менше оптимізму щодо дебатів і кажуть, що вони можуть взагалі не відбутися.

Як повідомляв портал Знай.uа Зеленський і Порошенко зійшлися у словесному поєдинку в ефірі 1+1.

Також Знай.uа писав у штабі Петра Порошенка сказали, коли і куди він прийде для участі в дебатах з Володимиром Зеленським.