15 квітня весь світ шокувала новина про пожежу в паризькому соборі Нотр-Дам-де-Парі. Вогонь угамовували протягом цілих 9 годин. Вже анонсували збір коштів по всьому світу на реставрацію французької святині.

Відомо, що пожежа, з найбільшою часткою ймовірності, пов'язана з реставраційними раотами в соборі. Весь світ шле співчуття французам і намагається підбадьорити їх в нелегкий час. Але є люди, які знаходять для себе розвагу в горі інших.

Український політтехнолог Тарас Березовець, близький до команди Порошенка, опублікував кричущий пост в соціальних мережах, в якому висміяв пожежу і пов'язав його з приїздом Володимира Зеленського у Францію.

Тарас Березовець
Тарас Березовець

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Взагалі, Макрону дуже пощастило, що після приїзду Зеленського згорів лише собор Паризької Богоматері. А міг би і Єлисейський палац полихнути" - написав Березовець на своїй сторінці. Після бурхливого засудження, політтехнолог все-таки видалив свій пост, але він все одно не залишився непоміченим.

Український телеведучий Андрій Пальчевський не зміг пройти повз обурливого вчинку Березовця і опублікував на своєму Telegram-канал відео, в якому висловлює думку на цей рахунок.

"Краще б йшов дощ у Парижі" - починає відео Андрій.

"Ніч відзначилася тим, що у всьому світі почали збирати гроші на ремонт, а український порохобот на літеру "Б", не буду називати його. Чим він кращий за Герострата? Повідомив про те, що після візиту Зеленського шкода, що згорів тільки собор... Хамство, до якого ми всі так звикли, стало вже міжнародним" - з прикрістю сказав телеведучий.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

Далі він продовжив:
"Порохоботи в особі цього дурника, абсолютно точно зрозуміли, що візит Зеленського пройшов успішно, саме тому така фрустрація, як кажуть психологи... Якщо дозволяють базікати таке по телевізору таким людям, за що вони отримують наші з вами гроші, щоб душити свободу?"

Нагадаємо, Горить Собор Паризької Богоматері

Як раніше повідомляв Знай.ua, У Зеленського терміново звернулися до українців

Також Знай.ua писав про те, що Зеленський відповів Джемілєву на всі питання по Криму