Президент Росії Володимир Путін осоромився в черговий раз. Причиною стала публікація і привітання примадонни російської естради з днем народження.

Інцидент стався через зустріч глави РФ з російською співачкою Аллою Пугачовою з нагоди її 70-річчя. Відповідну публікацію з вітанням від президента опублікував кремлівський пропагандист Дмитро Смирнов в Twitter.

"Талант і неординарні вокальні дані, яскравий артистичний темперамент і здатність до роботи підняли вас на вершину естрадного Олімпу, здобули справді всенародну славу": Володимир Путін привітав Аллу Пугачову з ювілеєм", — написав журналіст.

Користувачі мережі не пройшли повз публікації і залишили глузливі коментарі. Багато з них відзначили, що Володимир Путін, мабуть, перед зустріччю з Пугачовою відвідав пластичного хірурга.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Не зовсім зрозуміло, кому виповнилося 70 років? Щось Карлик зовсім здав останнім часом. Перед зустріччю з Пугачовою забіг до свого пластичного хірурга, а то вуха і підборіддя попливли", "Невеликий, паршивий політик, агресор і окупант часів великої Алли", "Якщо б у Володимировича раптом з'явилася зачіска як у Пугачової, я б за нього віддав свій голос", - пишуть коментатори.

Раніше повідомлялося, що обличчя президента агресивної Росії Володимира Путіна його відсторонене вираз, дивна міміка і т. д вже не перший раз робить його героєм мемів і глузувань інтернет-користувачів. Так, нещодавно улюблений пропагандист Путіна, так званий "Журналіст кремлівського пулу" Дмитро Смирнов опублікував в Twitter пост, присвячений "Царю-батюшці".

"Володимир Путін на вечорі в честь Дня космонавтики: Щоб бути в лідерах на землі, потрібно бути лідерами і в космосі. Тому освоєння космічного простору – найважливіший напрям національного розвитку, джерело і унікальних кадрів, і власних технологій, причому в різних областях", — написав він.

Нагадаємо, Путін готується до зустрічі року".

Як повідомляв Знай. ua, Путін розірвав всі зв'язки з НАТО.

Знай. ua писав, що Соколова голосно викрила Гордона і Смєшко.