Міністр молоді і спорту України Ігор Жданов виступив із заявою щодо проведення дебатів. За його словами, керівництво НСК "Олімпійський" повинно забезпечити рівні умови для кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського.

"Якщо кандидати в президенти України виступлять із ініціативою провести дебати, чи інші заходи на стадіоні до дня тиші, 20 квітня 2019 року - то така можливість має бути надана на умовах рівного та неупередженого ставлення", - зазначив Жданов.

Чиновник підкреслив, що на нараді в Міністерстві він наказав директору НСК "Олімпійський" Валентину Груздєву чітко дотримуватися вимог виборчого законодавства щодо рівних прав і можливостей кандидатів у президенти України. Зокрема це стосується доступу до стадіону для проведення дебатів та інших передвиборчих заходів.

Варто зазначити, що раніше до Національного спорткомплексу "Олімпійський" надіслали запити від уповноважених представників кандидатів на пост президента щодо проведення дебатів. Зокрема, від представника діючого президента Петра Порошенка - на 14 і 19 квітня, та від представника шоумена Володимира Зеленського - на 19 квітня.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, у Зеленського розповіли, хто увійде в команду "Слуги народу": Лукаш за бортом, Данилюк - не міністр.

Як раніше повідомляв Знай.ua, стало відомо, хто займе пост Зеленського в студії "Квартал 95": названо неочікуване ім'я. Він припинив співпрацювати зі студією в 2013 році.

Також портал Знай.ua писав про те, що Українцям розповіли, що Саакашвілі дав Зеленському термінову пораду: "знищувати одразу".