Юрист Михайло Шнайдер показав українцям "шоколадного Порошенка" - відповідне фото роботи невідомого майстра він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

Бюст Петра Алексеевича из Шоколада. Теперь ты точно видел Все...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Woensdag 17 april 2019

"Бюст Петра Олексійовича із шоколаду. Тепер ви точно бачили все", - написав Шнайдер під фото.

Варто додати, що скандали навколо корпорації Roshen чинного гаранта не вгавали протягом усіх 5 років його президентсва, починаючи від обіцянок продати фабрику у російському Липецьку, тотальним монополізмом української кондитерки та будівництвом магазинів, у деяких із них напередодні виборів сталося декілька підпалів.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

пожежа в магазині Roshen
пожежа в магазині Roshen

Українці взялися активно коментувати допис юриста, відзначивши, що волею-неволею напрошуються аналогії із "золотим батоном" президента-утікача Віктора Янокувича.

"Відірвати голову!", "Схоже на золотий батон" Тільки Зеленський!", "Люблю шоколад, але на цю пику огидно дивитися, навіть безкоштовно", - пишуть розгнівані українці під публікацією.

Нагадаємо, перед другим туром виборів все ніяк не вщухають різного роду скандали і провокації. Виступ Петра Порошенка на його сольних дебатах став справжнім хітом минулих вихідних, який показав, як гарант вміє співати.

Петро Порошенко

Своєрідним нагадуванням про те, як відомі депутати намагалися приписати серіалу "Слуга народу" агітаційну забарвлення, стало повідомлення про те, що в день тиші, 20 квітня, коли заборонена будь-яка агітація, відбудеться відкриття світломузичного фонтану Roshen у Вінниці.

Як повідомляв раніше Знай.ua, чинний президент України Петро Порошенко звинуватив виборців опонента на президентських перегонах Володимира Зеленського у тому, що вони хочуть "повернутися в Радянський Союз".

Також Знай.ua писав про те, що у понеділок, 15 квітня, президент Петро Порошенко провів зустріч з представниками вітчизняного та іноземного бізнесу.