Росія вирішує ввести заборону на експорт до України нафти та нафтопродуктів.

Про це повідомив прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв, - пишуть російські ЗМІ.

заправка

Премєр-міністр Російської Федерації зазначив, що деякі вітчизняні товари можна буде вивозити до України тільки після спеціального дозволу.

"Визначається перелік тих товарів, які з 1 червня поточного року можна буде вивозити в Україну тільки на підставі окремих дозволів. У цю категорію включена продукція ПЕК, в тому числі вугілля, нафта, та нафтопродукти", - уточним глава уряду РФ.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

нафта

Медведєв також нагадав, що РФ розширила список товарів, на які поширюється заборона на ввезення з України на територію Росії.

"Я підписав постанову уряду. Ми розширюємо заборону на ввезення в Росію окремих видів товарів, цей крок торкнеться української продукції машинобудування, легкої промисловості, металообробки, вартість якої за минулий рік становила майже 250 млн доларів", - зазначив Медведєв.

Нагадаємо, ще дві країни оголосили про припинення співпраці з Російською Федерацією. Білорусь та Казахстан вирішили відмовитися від імпорту товарів, які виготовляються в анексованому Криму.

Як повідомляв портал Знай.ua, у центрі Києва спалахнуло два автомобілі. Невідомий кинув запалювальну суміш в автівки, які в результаті вигоріли вщент.

Також Знай.ua писав про те, що відомий телеведучий та мандрівник Дмитро Комаров розповів, як мало не потрапив у авіакатастрофу над Україною через розбавлене пальне, яким заправили його літак. Мало не загинула вся знімальна група.