Сьогодні, 18 квітня, гостями програми "Право на владу" стали кандидат на пост Президента України Володимир Зеленський та члени його команди, які звернулись до каналу "1+1" з проханням надати їм ефір після раптової появи на попередній програмі "Право на владу" чинного президента Петра Порошенка.

На початку програми Володимир Зеленський представив свою команду. Після цього його експерти кожен у своїй царині, розповів про ті зміни, які заплановано зробити.

Коли мова зайшла за ПриватБанк, Володимир Зеленський, якого опоненти називали "маріонеткою Коломойського", висловив свою чітку позицію:

"Я гарантую, що зроблю все для стабільності "Приватбанку". Нехай не ображається Коломойський, мені байдуже, що він зараз думає", - заявив Зеленський.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Зеленський сказав в ефірі програми, що у нього партнерство з Коломойським по бізнесу - мова йде про телевізійні проекти, і якщо олігарха викриють у якихось схемах, то Зеленський вийде з цього бізнесу.

"У нас з Коломойським - телевізійне партнерство. Якщо я порушу закон - я піду сам. За Ігоря Коломойського я страждати не буду. Я думаю про свою сім'ю і тепер буду думати про Україну. Якщо Коломойський буде викритий в якійсь схемі - я виходжу з бізнесу, я виходжу із Кварталу 95, я не буду виходити із президенства, як хтось 5 років з якоїсь фабрики. Гладковський і Порошенко заробляють на крові, на армії. Я - на бізнесі", - сказав Зеленський у відповідь головному редактору "РБК" Сергію Щербині.

Нагадаємо, українцям пояснили порядок проведення теледебатів кандидатів у президенти перед другим туром виборів.

Як повідомляв портал Знай.ua, на НСК "Олімпійський" будуть дві сцени, а пропускати шанувальників кандидатів будуть за особливими характеристиками.

Також Знай.ua писав, президент дав остаточну відповідь Зеленському про дебати.