Штаб чинного гаранта та водночас кандидата у президенти України Петра Порошенка запропонував провести дебати на НСК "Олімпійський" безпосередньо у фан-зоні, а не на сцені.

Про це заявив глава парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" Артур Герасимов, пише POLITEKA.

Він вважає неправильним, що кандидати на пост глави української держави під час дискусії будуть перебувати на сценах. За його словами, більш доцільним буде спуститися у фан-зону.

Артур Герасимов

"Ми пропонуємо команді Володимира Зеленського повернутися до організації дебатів всередині стадіону, серед людей, у відкритій фан-зоні. Два мікрофони, ведучий і дебати по суті. Шоу нехай залишаються на сценах, а країна хоче побачити, яким буде її майбутнє від одного та іншого кандидата", – повідомив він.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Артур Герасимов також додав, що особисто контактував з представниками штабу Володимира Зеленського щодо цього питання. За його словами, вони відмовились проводити дебати серед людей.

Варто зазначити, що дебати перед другим туром виборів між кандидатами в президенти України Петром Порошенком і Володимиром Зеленським почнуться на НСК "Олімпійський" о 19:00 у п'ятницю, 19 квітня.

Про що штаби домовилися:

  1. Трибуни ділять не вздовж, а впоперек.

  2. Символіку партій не використовують.

  3. Артистів із піснями запускають по черзі.

  4. Квитки ділять навпіл і поширюють кожен свої.

  5. Час початку концертів – 16:00

  6. Час початку "дебатів" – 19.00.

Нагадаємо, грюкнули дверима перед носом: Порошенко намагався прорватися на ефір ток-шоу "Право на владу".

Як повідомляв "Знай.ua", Аваков терміново звернувся до українців перед дебатами Зеленського та Порошенка.

Також "Знай.ua" писав, що кандидат у президенти України Володимир Зеленський не думає про те, наскільки дебати з Петром Порошенком вплинуть на його рейтинг та результат виборів.