У Києві через проведення дебатів між кандидатами у президенти Петром Порошенком і Володимиром Зеленським зміниться робота метрополітену. Про це передає прес-служба київського метро.

Дебати на НСК "Олімпійський
Дебати на НСК "Олімпійський

Так, у п'ятницю, 19 квітня, станції "Олімпійська", "Палац Спорту" і "Льва Толстого" будуть закриті до пізнього вечора.

"У даний час усі три вищевказані станції закриті на вхід і вихід. Станції "Палац спорту" і "Льва Толстого" будуть працювати як пересадочні на іншу гілку метрополітену", - йдеться у повідомленні поліції.

Друзі! Увага! Зміни в роботі! Станцію "Олімпійська" зачинено на вхід та вихід. Станцію "Палац спорту" зачинено на вхід...

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще
Geplaatst door КП "Київський метрополітен" op Vrijdag 19 april 2019

Раніше повідомлялося, що в п'ятницю, 19 квітня, кандидати у президенти України Петро Порошенко та Володимир Зеленський проведуть дебати на головній арені країни – НСК "Олімпійський".

Кожен з кандидатів буде виступати на сцені, а прихильники двох політиків, щоб уникнути провокацій та конфліктів будуть розділені.

Квитки на трибуни в основному поширювалися штабами кандидатів, і у вільному доступі їх нема, повідомляє Sport Arena.

А ось охочі подивитися пікіровку політиків з комфортом, ще можуть встигнути придбати квитки. Але коштувати вони будуть серйозних грошей.

Sky Box на 12 осіб можна викупити за 140 тисяч гривень. У вартість входять напої та закуски. Як зазначають на сайті, що займається продажем квитків, гроші будуть перераховані в благодійний фонд "Таблеточки".

Для порівняння на матч "Шахтаря" з Ліоном у Лізі чемпіонів, який який гірники проводили на НСК "Олімпійський" Sky Box можна було орендувати за 70 тисяч гривень, а на гру Динамо з Челсі в рамках 1/8 Ліги Європи – за 65 — 80 тисяч.

Нагадаємо, екстрасенс розповіла про майбутнього президента України.

Раніше Знай.uа повідомляв, дружина Володимира Зеленського розповіла, як їх підтримують знайомі та друзі, які також втомилися від усього цього бруду.

Також Знай.uа писав, Аваков терміново звернувся до українців перед дебатами Зеленського і Порошенка.