Володимир Зеленський під час заключного слова різко розкритикува "здобутки" чинної влади, зокрема і президента Порошенка.

Про це він розповів під час дебатів на НСК "Олімпійський.

В останній частині дебатів кандидати у президенти мали заключне слово для всієї нації. Першим відповідно до жеребкування виступив Володимир Зеленський та різко звернувся до свого опонента чинного президента Петра Порошенка.

"Петро Олексійович хотів побачити та почути наші принципи: рівність всіх перед законом - те чого у вас не було, зняття недоторканності з депутатів, суддів, президента, закон про імпічмент, про відкликання депутата", - зазначив Зеленський.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того лідер гонки різко пройшовся по медичній реформ, яка зараз проводиться в Україні.

"Друге медицина з приводу реформи, скажіть мені будь-ласка, якщо ліків якісних немає, якщо доступних цін немає, якщо нормальних умов у лікарнях немає, якщо нормальних зарплат у лікарів немає яка це нафіг реформа", - зазначив політик.

Підсумовуючи Зеленський заявив, що зробить все можливе щоб завершити війну на Донбасі.

"З приводу доріг мені немає що сказати, бо доріг немає. І з приводу війни ми зробимо все, щоб її закінчити. Дуже дякую, Слава Україні!" - підсумував Зеленський.

Нагадаємо, кандидат в президенти Петр Порошенко на дебатах на НСК "Олімпійський" відповів на питання кандидата Володимира Зеленського про те, чому у його друзів "досі не відрубані руки" із натяком на те, що у його оточенні багато корупціонерів.

Як повідомляв "Знай.ua", українці на дебатах на НСК "Олімпійському" освистали кандидата у президенти України Петра Порошенка під час відповіді. Так, він відповідав на питання кандидата Володимира Зеленського. Люди кричали про те, що діючий кандидат уходить від відповіді.

Також "Знай.ua" писав, що буквально кілька хвилин тому завершились довгоочікувані дебати між лідером президентської гонки Володимиром Зеленським та чинним гарантом Петром Порошенко. На початку дебатів пройшло жеребкування, яке і визначило, хто ж розпочинатиме кожен блок дебатів. Переможцем першого "спарингу" став Володимир Зеленський, який офіційно і розпочав "батл" кандидатів.

Президент Зеленський не відірветься від реального життя - Мартиненко