Головні дебати країни кандидатів Петра Порошенка та Володимира Зеленського на НСК "Олімпійський" завершилися. Масштабне політичне шоу пройшло насичено, але на диво спокійно. За даними Нацполіції, на стадіоні було приблизно 22000 глядачів. Кореспондентка Знай.ua розповіла, як починалася і проходила найепічнініша політична дискусія України.

Люди збиралися на НСК "Олімпійському" з 16:00. На території стадіону встановили дві сцени, які стоять один навпроти одного, на самому полі обладнали фан-зону шанувальників обох кандидатів, яку розділяє кордон правоохоронців. Квитки сюди були безкоштовними, а от на трибунах місця вже продавали.

Так, повідомляється, що на кожен сектор був окремий вхід - для прихильників Зеленського та прихильників Порошенка. Кореспондентка підмітила, що запускали людей по-різному. Так, в секторі Володимира Зеленського була затримка - люди стояли в черзі по 20-30 хвилин і до моменту початку ще натовп чекаючих стояв.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Сторонників Порошенка запускали конвеєром, а ми з дружиною ледве рухалися в черзі, хоч і прийшли набагато раніше" - каже студент Микола.

Під час самих дебатів сетор Зеленського активно підтримував свого кандиата в моменти виступу, коли ж виступав Порошенко - діючого президента освистували і кричали "Ганьба".

"У тебе, Петро, було 5 років, щоб зробити щось для людей", - кричали із натовпу.

Загалом дебати пройшли спокійно, без бійок і казусів, які передбачалися.

"Ми з друзями приїхали з Дніпра, щоб підтримати Зе, і не шкодуємо! Всі, хто був з нами в його секторі-позитивні, доброзичливі, ніхто не штовхався, робили селфі один з одним", - розповів Денис Ланчев.

Нагадаємо, буквально кілька хвилин тому завершились довгоочікувані дебати між лідером президентської гонки Володимиром Зеленським та чинним гарантом Петром Порошенко.

На початку дебатів пройшло жеребкування, яке і визначило, хто ж розпочинатме кожен блок дебатів. Переможцем першого "спарингу" став Володимир Зеленський, який офіційно і розпочав "батл" кандидатів.

Нагадаємо, грюкнула дверима перед носом: Порошенко намагався прорватися на ефір ток-шоу "Право на владу".

Як повідомляв "Знай.uа", Аваков терміново звернувся до українців перед дебатами Зеленського і Порошенка.

Також Знай.uа" писав, що кандидат у президенти України Володимир Зеленський не думає про те, наскільки дебати з Петром Порошенком вплинуть на його рейтинг і результат виборів.