Начальник кримських і донецьких терористів, президент Росії Володимир Путін продовжує давати приводи для насмішок. Господар Кремля постійно потрапляє в епіцентрі різних скандалів. На цей раз Путін опинився у дивній ситуації з "дівчатками".

Про це стало відомо завдяки новій публікації у Twitter, яку виклав "Кремлевский пул РИА".

Черговий інцидент, в якому Володимир Путін виставив себе в негативному світлі, стався у Вищій школі державного управління Російської Федерації. Президент відвідав випуск другого потоку "школи губернаторів" і захотів сфотографуватися з випускницями на пам'ять. Справа обернулася курйозним конфузом.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

путін
путін

Так званий "кремлевский пул РИА" опублікував в Twitter відповідне відео, яке було підписано "Путін і дівчатка". "А можна ще з дівчатками (сфотографуватися)?" — звернулась до президента РФ одна з учасниць церемонії. "Сам хочу", — жартома відповів старіючий ловелас.

В інтернеті відразу ж висміяли "вождя", що намагається грати роль "сорочки-хлопця". "А ти зможеш?", — запитав один з користувачів в коментарях на грайливу заяву, яку зробив Володимир Путін.

"Кремлівські таблетки допоможуть", — запевнив інший коментатор.

"Двійник зімпровізував, все пішло не за планом", — написав ще один користувач.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українцям відкрили очі на "брудну сторону" виборів, які в останні дні перетворилися на справжню війну між опонентами Петром Порошенком і Володимиром Зеленським. Про це повідомляє the Бабель і публікує дані розслідування з приводу замовних матеріалів та їх вартості.

Нагадаємо, Путін хотів привітати Пугачову з ювілеєм, а замість цього став посміховиськом.

Як повідомляв Знай.uа Путін зганьбився перед жінкою своєю ракетою: "У нього переклинило в бік намертво".

Також Знай.uа писав, "Старий фокус": відома телеведуча "віддалася" спортсмену в прямому ефірі, відео.