Президент країни-агресора привітав Аллу Пугачову з 70-річчям, що обернулося шквалом знущань в соціальних мережах. Російський лідер прибув на свято і розсипався в привітаннях перед Аллою Пугачовою, яку він називав покорителькою естрадного Олімпу і володаркою всенародної слави і любові.

Уривки з промови Путіна і подробиці дійства опублікував на своїй сторінці в Twitter кремлівський пропагандист Дмитро Смирнов, який також виклав і спільне фото Алли Борисівни і господаря Кремля.

Путін з Пугачовою

В результаті саме це фото зіграло злий жарт з Путіним, оскільки його зовнішній вигляд викликав шквал насмішок з боку користувачів. Вони відзначили, що російський президент явно відвідував пластичного хірурга перед походом на свято до Пугачової.

В ході привітання Путін сказав: "Талант і неординарні вокальні дані, яскравий артистичний темперамент і працездатність підняли вас на вершину естрадного Олімпу, здобули справді всенародну славу".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Путін

Користувачі назвали Путіна карликом, який здає позиції порівняно з Примадонною радянської естради: "Не зовсім зрозуміло, кому виповнилося 70 років? Щось Карлик зовсім здав останнім часом. Перед зустріччю з Пугачовою забіг до свого пластичного хірурга, а то вуха і підборіддя попливли", "Невеликий, паршивий політик, агресор і окупант часів великої Алли. Якщо б у Володимировича раптом з'явилася зачіска як у Пугачової, я б за нього віддав свій голос".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що глава кримських і донецьких терористів, президент Росії Володимир Путін продовжує давати приводи для насмішок. Господар Кремля постійно потрапляє в епіцентри різних скандалів. На цей раз Путін потрапив у дивну ситуацію з "дівчатками".

Як повідомляв портал "Знай.uа": президент Росії Володимир Путін знову зганьбився на весь світ. На цей раз російський лідер потрапив у неприємну ситуацію під час зустрічі з президентом Естонії Керсті Кальюлайд.

Також "Знай.uа" писав, що в російському Волгограді військового пенсіонера "кинули". Йому відмовились визнати військову службу в “ДНР”, пояснивши це тим, що такої держави за міжнародним правом не існує.