Спливли нові подробиці щодо скандального судового позову з боку Андрія Хилька на адресу кандидата у президенти Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський

Подробиці повідомляє Антикор.

У повідомленні йдеться, що голова громадської організації "Українська асоціація акціонерів" Андрій Хилько 15 квітня пропонував свою допомогу скандально відомому народному депутату від БПП Олександру Грановському, якого ЗМІ називають куратором правоохоронної і судової системи.

Андрій Хилько

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Так журналістам стало відомо, що Хилько за кілька днів до того, як подав позов до суду на Володимира Зеленського пропонував свою допомогу Грановському в коментарях під його публікацією в facebook.

"Олександр, от скажіть як бути, у нас є громадянська ініціатива Штаб Реформ Порошенка, нас звичайно не тисячі, але 16 осіб, що підтримують Порошенка Петра Олексійовича, які голосують за нього і висвітлюють його реформи, ось вчора наші учасники були на Олімпійському, однак у нас виникає поки-що нерозуміння з ким із БПП ми можемо обговорювати співробітництво, можливо Ви підкажіть ?? P. S може і не сильно по темі Вашого поста, однак на благо Порошенко, спасибі", — написав він.

Грановський відповів йому: "Ви звідки? Хороше питання задаєте. І головне, вчасно…"

Олександр Грановський

Хилько відповів, що вони знаходяться в Києві.

"Вже як два тижні існуємо, навіть зустріч з Омеляном проводили, але зараз до нас записується дуже багато бажаючих, однак ступор виникає в тому, що не знаємо куди перенаправляти ініціативи, прихильників, допомагати і тд.", — написав Хилько.

Грановський у свою чергу попросив повідомити йому свій особистий номер телефону.

В той же час штабі Петра Порошенка заявили, що не мають ніякого відношення до цього позову і розцінюють це, як дискредитацію перед виборами.

Нагадаємо, ніч перед виборами з суботи на неділю видалась безсонною для багатьох, зокрема, для працівників суду.

суд
суд

Адже Шостий апеляційний адміністративний суд з 21 години почав розгляд позову адвоката Андрія Хилько. Позов стосується "визнання порушень у підкупі виборців та скасування рішення ЦВК №153 від 30.01.2019 про реєстрацію кандидата Зеленського".

Як повідомляв раніше Знай.ua, після повідомлень про те, що дружина Володимира Зеленського потрапила в базу "Миротворець" через її пости на сторінці в соціальній мережі Facebook, українці підняли неймовірний шум.

Також Знай.ua писав про те, що дружина кандидата у президенти України Володимира Зеленського написала допис на своїй сторінці у Фейсбуці.