Дебати між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським стали однією з найбільш видовищних подій в політичній історії України.

Про це зазначають ЗМІ.

Трансляція політичного "поєдинку" зібрала біля блакитних екранів мільйони українців по всьому світу. Соціальні мережі й досі не замовкають від обговорень кожної хвилини, кожного уривка дебатів.

При цьому без перебільшення можна сказати, що багато фраз лідера президентської гонки Володимира зеленського українці вже записують у власній "цитатники".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Проте, приводом для нових розмов стали не дотепні фрази Володимира, і навіть не невдалі спроби діючого гаранта відповісти на поставлені питання, а Ірина Геращенко - перший заступник Голови Верховної Ради України.

В той момент, коли Володимир Зеленський виголосив відому фразу про те, що він прямо зараз готовий стати на коліна перед кожною матір'ю, яка втратила солдата, до чого запросив приєднатися і Петра Олексійовича, Ірина Геращенко вискочила в перші ряди, впала на коліна, чим викликала сміх у соціальних мережах.

Ирина Геращенко выбегает в первый ряд для «постановки на колени».

Geplaatst door Dmitriy Marzoni op Zaterdag 20 april 2019

Українці у коментарях не стримують емоцій після ганебного кроку старих політиків.

Українці в коментарях, не стримують себе в емоціях:

"Селфі не встигла зробити", "Клоуни", "Верх цинізму!", "У неї рефлекторно ставати на коліна", "Цирк. Це Геращенко ринулась вперед? Та, що відправила за кордон дітей чиновників замість дітей солдатів. Яка ж гниль ця наша система", " Вона хвора?", "Ганебне видовище", "Це так жалюгідно виглядає", "Щирість так і пре", "Вони це наостанок планували, а Зе все зламав.", "Хоче Ірина знову потрапити в список, але думаю, вона нікому вже не потрібна.", "Гера рефлексує на п'ятірочку".

Нагадаємо, спливли нові подробиці щодо скандального судового позову з боку Андрія Хилька на адресу кандидата у президенти Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський жорстко відреагував на спробу "порохоботів" облити брудом дружину Олену.

Також "Знай.ua" писав, що дружина кандидата у президенти України Володимира Зеленського написала допис на своїй сторінці у Facebook. Олена Зеленська зазначила, що для неї день тиші виявився занадто гучним.

Порошенко буде чекати помилок президента Зеленського - Сазонов