Щойно стало відомо про те, що у офіс кандидата у президенти Володимира Зеленського приїхали правоохоронці.

Про це повідомив спікер та політтехнолог слуги народу Дмитро Разумков на своїй сторінці у Facebook.

Новый президент - новые правила. Все должны жить по закону! Зеленскому вручают протокол об административном нарушении за то, что показал бюллетень.

Geplaatst door Дмитрий Разумков op Zondag 21 april 2019

Як виявилося, Зеленському виписали штраф за те, що він показав заповнений бюлетень під час голосування. Саме тому до його штабу прибули поліцейські.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Новий президент - нові правила. Всі повинні жити за законом! Зеленському вручають протокол про адміністративне порушення за те, що показав бюлетень", - написав Разумков.

Із ним погодився Антон Геращенко, опублікувавши відповідний допис у Facebook.

"Україна змінюється! Поліцейські в ці хвилини складають адміністративний прокол на кандидата в Президенти Володимир Зеленський за те, що він показав свій виборчий бюлетень публічно, розкривши таємницю голосування і провівши агітацію за себе. Раніше за цією ж статтею були складені адміністративні протоколи на Олег Ляшко і Ігор Мосійчук. Закон один для всіх!", - вважає Геращенко.

Украина меняется! Полицейские в эти минуты составляют административный прокол на кандидата в Президенты Владимир...

Geplaatst door Антон Геращенко op Zondag 21 april 2019

Нагадаємо, кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський віддав свій голос на одній із дільниць столиці України. Він зізнався, що не спав усю ніч і почувається, як і вся його команда, дещо знервовано.

Володимир Зеленський іде голосувати

Він був небагатослівним і висловив переконання, що у будь-якому випадку переможе Україна. Шоумен вийшов із кабінки, а поруч із ним була його дружина. Вона першою кинула бюлетень, а в цей час Зеленський намагався жартувати із присутніми. Дружина попросила його не показувати за кого він проголосував, а потім відійшла в бік.

Як повідомляв раніше Знай.ua, чинний президент України Петро Порошенко проголосував у другому турі виборів.

Петро Порошенко проголосував у другому турі
Петро Порошенко проголосував у другому турі

Виступаючи у столичному Будинку офіцерів, він звернувся до українців із проханням голосувати з розумом, давши дещо сумбурне пояснення своїм словам: "спочатку може бути смішно і весело, але потім щоб не було дуже боляче", - заявив гарант.

Порошенко також додав декілька тез стосовно євроінтеграції та курсу в НАТО, але вони практично не відрізнялися від зазначених у його передвиборчій програмі.

Також Знай.ua писав про те, що спостерігачі від громадської організації "Громадська варта" розповіли про ситуацію на виборчих дільницях станом на 13.00 годину.