Штаб "Зе!Команди" вже святкує перемогу кандидата в президенти Володимира Зеленського у другому турі виборів президента України. Так, за даними екзитполів, шоу-мен, актор і політик йде вперед у президентських рейтингах з 73.2%.

Як передає кореспондент Знай.uа, в штабі повним ходом відзначають ці великі цифри в рейтингах. Так, Володимир Зеленський з дружиною вийшов до своєї команди, зробив з ними селфі, подякував усім, в тому числі і СБУ, "що тримала в тонусі".

Пізніше кандидат навіть запропонував перейменувати студію "Квартал 95" на "Квартал 73" - на честь відсотків голосування.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Подивіться на нас - адже все можливо", - заявив Зеленський перед своєю командою.

Нагадаємо, в неділю, 21 квітня в Україні проходить другий тур президентських виборів в якому зустрілися чинний президент Петро Порошенко і популярний актор Володимир Зеленський. З самого ранку на виборчі дільниці почали ходити виборці, багато з них фотографувалися і викладали в мережу знімки з закликом до всіх йти на вибори. Українські селебріті не виняток, вони, як і всі громадяни, що теж ходять на дільниці і голосують. Також зірки не відмовляють собі в радості запостити "виборчі" фото в соцмережі. Ми подивилися Instagram наших знаменитостей і зібрали добірку таких "виборчих" фото.

Так, одним з перших фото з виборчої дільниці опублікував телеведучий і артист Сергій Притула. Він прийшов на дільницю не один, а зі своїми колегами "Варьятами". Раніше Притула повідомив фанатам, що змінив місце голосування на Закарпатті, так як в день виборів він там на гастролях.

Також ми писали, що народний депутат Сергій Лещенко поділився першими даними екзит-полу щодо другого туру виборів президента України. Відповідна запис з'явився в Telegram.

Він зробив запис у вигляді опитування про фруктах і ягодах: хто голосує за кавун, а хто за яблуко.

Раніше стало відомо, що кандидат у президенти України від політичного руху "Слуга народу" Володимир Зеленський віддав свій голос на одній з дільниць столиці України. Він зізнався, що не спав всю ніч і почуває себе, як і вся його команда, дещо знервовано.

Нагадаємо, невістка Порошенко несподівано підтримала дружину Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, в справі слуги народу спливли всім знайомі прізвища.

Знай. ua писав, що категорично заборонено робити на дільницях.